Horoscop: 25 octombrie

Marti, 25 Octombrie 2016, ora 08:05
6581 citiri
Horoscop: 25 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Citind ceva intr-o carte sau pe Internet ai o revelatie si iti vine o idee de afaceri. Discuti imediat cu partenerul de viata si pana la lasarea serii deja incepeti sa faceti planuri.

Sagetator

Iei parte la un studiu sau o cercetare menita sa aduca imbunatatiri mediului in care lucrezi. Trebuie sa te implici activ si sa fii foarte atent la ceea ce se discuta in jurul tau.

Capricorn

Pauzele lungi si dese cheia marilor succese. Se pare ca acesta este motto-ul tau astazi. Ai invatat cum sa iti folosesti timpul cat mai bine si cu folos si pui in practica niste trucuri foarte interesante.

Varsator

Ai lipsit de la o sedinta importanta si acum incerci sa afli de la colegi ceea ce s-a intamplat. Unii dintre ei vor sa iti dea o lectie si refuza sa te ajute.

Pesti

Te gandesti serios la viitor si esti foarte hotarat in privinta a ceea ce urmeaza sa faci. Calmeaza-te si aduna-te. Te agiti prea mult si nu reusesti sa te concentrezi la nimic.

Berbec

Trebuie sa multumesti tehnologei pentru succesul pe care urmeaza sa il bifezi astazi. Un vis mai vechi revine in atentie, pentru ca ai aflat de o schimbare care a avut loc de curand.

Taur

O calatorie sau un drum neasteptat iti schimba programul pentru aceasta zi. Partenerul de viata o sa fie nemultumit ca va trebui sa amane ceva ce pregatise pentru tine.

Gemeni

La locul de munca se schimba niste echipamente si realizezi cat de important este sa fii la zi cu noutatile din domeniu. Faci lista cu obiectivele viitoare si iti setezi cateva foarte curajoase.

Rac

Unii prieteni incearca sa te faca sa te alaturi unui grup ale carui interese corespund cu ale tale. Esti tentat sa dai curs invitatiei, dar vrei sa fii sigur de datele pe care le detii inainte sa faci un pas important.

Leu

Primesti vizite neanuntate. Din fericire, in ultima vreme te-ai obisnuit si esti tot timpul pregatit pentru musafiri. Dar chiar si asa iti doresti o pauza si vrei doar sa stai acasa singur.

Fecioara

Stand de vorba cu vecinii afli ca in zona in care locuiesti se va intampla ceva si esti hotarat sa te implici. Spiritul civic nu te lasa sa stai deoparte.

Balanta

O suma neasteptata pe care o primesti dimineata o sa iti faca ziua mai frumoasa. Cu acesti bani poti cumpara ceva ce urmaresti de ceva timp in magazine, dar poti cumpara si un cadou pentru cineva drag.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 25 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic