Horoscop: 25 octombrie 2017

Miercuri, 25 Octombrie 2017, ora 07:10
7949 citiri
Horoscop: 25 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Aveai planuri pentru aceasta zi, dar le schimbi de dragul cuiva. Voiai de multa vreme sa te intalnesti cu aceasta persoana si esti foarte fericit ca se va intampla.

Sagetator

Primesti cateva telefoane de la oameni importanti cu care colaborezi de ceva vreme. Fii atent la detaliile discutate acum, ca s-ar putea sa fie foarte importante pe viitor.

Capricorn

Te agiti o zi intreaga din cauza a ceva ce afli de la o ruda. Pana seara, o sa realizezi ca nu a fost nimic adevarat. Invata sa selectezi informatiile cu mai multa atentie.

Varsator

Nu te astepta ca drumul sa iti fie presarat cu flori, pentru ca se anunta o zi grea la birou. Doar inspre seara o sa te eliberezi putin si o sa fii mai conectat la ceea ce tine de familie.

Pesti

Iesi in oras cu un prieten drag. O sa va amintiti de momente speciale din viata voastra si vreti sa plecati undeva impreuna de dragul acelor vremuri.

Berbec

Energia primita astazi te va ajuta sa fii cu un pas mai aproape de obiectivele tale. Esti foarte receptiv si sigur pe tine. Daca activezi in comert, esti atat de entuziasmat, incat simti ca poti vinde orice oricui.

Taur

Evita drumurile lungi in aceasta perioada. Rezolva ceea ce poti de pe langa casa. Urmeaza sa primesti o vizita neasteptata si sigur nu vrei sa o ratezi.

Gemeni

Ziua o sa alergi destul de mult, dar seara nu vrei sa auzi nimic legat de slujba sau de altceva. Vrei sa fiti doar tu si partenerul de viata si sa va bucurati unul de altul.

Rac

Esti foarte sincer si, in dorinta ta de a spune mereu adevarul, s-ar putea sa deranjezi pe cineva. Nu te supara acest lucru, ba din contra te bucuri, pentru ca descoperi cum este cu adevarat.

Leu

Iei in serios varianta propusa de cineva pentru petrecerea acestei zile. La inceput erai reticent, dar chiar te incanta ideea. Insa pana atunci trebuie sa rezolvi niste chestiuni birocratice, poate chiar la locul de munca.

Fecioara

Trebuie sa ii ceri cuiva o favoare. Vorbeste-i frumos si o sa obtii totul foarte usor. Altfel, o sa tragi destul de mult pana cand o sa ajungi in punctul dorit.

Balanta

Urmeaza sa faci o schimbare in viata ta. Asta inseamna ca se impun cateva discutii cu rudele. Va fi o seara obositoare. Ultimele ore din zi rezerva-le pentru odihna.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 25 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic