Horoscop: 26 aprilie 2016

Marti, 26 Aprilie 2016, ora 07:55
4445 citiri
Horoscop: 26 aprilie 2016
Foto: Ziare.com

Taur

Trebuie sa fii mai serios si responsabil daca vrei sa iti atingi scopul cat mai repede si fara sa intampini probleme. La inceput, o sa ai impresia ca cineva are ceva personal cu tine, dar apoi o sa-ti dai seama ca are dreptate.

Gemeni

Vrei sa te revezi cu niste persoane pe care nu le-ai intalnit de multa vreme si tragi din greu la birou sa termini munca inainte de finalizarea programului.

Rac

Esti foarte conectat cu partenerul de viata si va intelegeti din priviri, ceea ce inseamna ca planurile de viitor sunt agreate de amandoi si incepeti sa le puneti in practica.

Leu

Soarele te indeamna sa indraznesti mai mult decat ai facut-o in ultima vreme. Iti impusesesi niste limite, fara sa le constientizezi, dar acum le elimini.

Fecioara

Autodisciplina nu e punctul tau forte azi si spui ceva fara sa te gandesti prea mult. Apoi realizezi ca este posibil sa fi gresit si faci un prim pas pentru a schimba asta.

Balanta

Ai parte de cateva ore perfecte. Profita din plin de ele; aduna-i pe cei importanti in jur si aminteste-le cat iti sunt de dragi. Nu trebuie sa ai un motiv anume.

Scorpion

Vrei sa impresionezi si iti depasesti limitele muncind mai mult decat de obicei. Nu astepti laude, ci doar vrei sa iti demonstrezi tie insuti ceva.

Sagetator

Vrei sa ajungi intr-un loc anume, dar nu o sa gasesti prieteni care sa vrea sa te insoteasca. O sa fii nevoit sa mergi singur. O sa fii impresionat de ceea ce o sa gasesti la destinatie.

Capricorn

Demarezi un proiect care te va ajuta foarte mult in cariera. Asta este ceea ce lipsea, pentru ca in ultima vreme te plafonasei. Seara o sa se incheie foarte bine.

Varsator

Prioritatea ta este relatia cu un membru al familiei, cel mai probabil unul dintre parinti. Ati avut parte de cateva neintelegeri, care si-au pus amprenta serios.

Pesti

Dai dovada de multa maturitate si responsabilitate. Socializeaza mai mult cu vecinii sau cu cei de la birou, pentru ca in ultima vreme ai fost foarte retras.

Berbec

Unele persoane si-au schimbat radical scopul in viata si acest lucru te afecteaza direct. Trebuie sa porti o discutie serioasa cu acestea.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 26 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic