Horoscop: 26 aprilie 2017

Miercuri, 26 Aprilie 2017, ora 07:23
6052 citiri
Horoscop: 26 aprilie 2017
Foto: Ziare.com

Taur

Muncesti eficient, esti concentrat si nu te distrage nimic. Mai mult, ai timp sa lucrezi si la un proiect personal si chiar sa te destinzi la un concert sau la cinema. O zi de nota 10, sub toate aspectele.

Gemeni

O zi in care vei socializa mult si bine, mai ales daca in anturaj sunt nativi ai zodiilor balanta, varsator, leu sau pesti. Nu la fel de bine vei comunica insa cu fecioarele, sagetatorii sau capricornii. Evita-i, daca poti.

Rac

Pentru ziua de miercuri nu ti-ai propus decat sa-ti petreci timpul in familie, pentru ca simti ca ai nevoie de asa ceva. Dar daca restul familiei tale nu e tot rac, ca tine, poti avea surpriza sa vezi ca fiecare are planuite alte activitati si nu-ti impartaseste neaparat dorinta de a va reuni si petrece timp impreuna.

Leu

Mare atentie la exagerari si la atitudinea pe care o ai fata de cei din jur! Da, esti o personalitate puternica, insa incearca sa nu-i strivesti pe cei din jur. Lasa-le si lor loc sa se afirme!

Fecioara

O zi productiva, cu conditia sa fii lasat sa lucrezi singur. Nu doar ca vei fi eficient, insa vei lucra cu placere si energia va fi la cote maxime. Fa insa ceva si cu timpul tau liber, viata nu se reduce la munca!

Balanta

Mare atentie la felul in care comunici! Tinzi sa nu asculti pe nimeni si sa nu tii cont de nicio parere. Poti ajunge foarte usor la conflicte.

Scorpion

De ceva vreme incerci sa te intalnesti cu un vechi prieten si se pare ca azi e in sfarsit ziua cea mare. E posibil sa nu fie doar o simpla intalnire, ci una cu efecte pe termen lung, in sensul ca ori veti pune pe picioare un proiect comun, ori poate chiar se va infiripa o relatie amoroasa.

Sagetator

N-ai nevoie decat de liniste, de un ragaz de a privi in interiorul tau si a-ti reevalua cele mai recente decizii. E posibil sa iei o hotarare cu efecte pe termen lung.

Capricorn

Incearca sa ai mai multa grija legat de propria reputatie. Unele actiuni ale tale, unele discutii, confesiuni fata de cine nu trebuie ar putea sa-ti creeze probleme inclusiv pe plan profesional.

Varsator

E un moment bun sa tii cont de parerile celor din jur, mai ales ca proiectul la care lucrezi ar trebui sa le raspunda multora la niste intrebari. Daca stii cum sa comunici, vei afla toate informatiile de care ai nevoie.

Pesti

Incearca sa-ti imparti ziua in segmente de lucru, astfel incat sa nu te simti coplesit, mai cu seama ca multe ganduri iti trec prin cap. Bazeaza-te pe instinctele tale si ai grija sa-ti rezervi si cateva momente, la final de zi, in care sa poti rasufla. Pe seara se anunta o discutie care a tot fost amanata.

Berbec

Esti tentat sa domini, sa-i alegi in echipa ta de lucru pe nativii din zodiile mai putin puternice. Rezista tentatiei si fa echipa cu capricornii sau sagetatorii. Daca iti vei infrana pornirile, vei vedea ca rezultatul va merita.

Citeste si Horoscopul lunii aprilie si Horoscopul anului 2017

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#horoscop 26 aprilie, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic