Horoscop 26 august 2010

Joi, 26 August 2010, ora 07:33
2710 citiri
Horoscop 26 august 2010
Foto: Arhiva

Fecioara

Azi iti focalizezi atentia asupra prietenilor, insa nici familia nu se va simti neglijata. Tot astazi te vei intalni cu o persoana mai varsta ce te va sfatui intr-o problema ce iti da batai de cap de multa vreme.

Balanta

Trebui sa fii ceva mai harnic astazi pentru ca in ultima vreme ai cam lasat intr-o parte proiectele si tot ceea ce aveai de facut. Asa ca, astazi ar fi cazul sa te pui pe treaba pentru a nu risca o sanctiune.

Scorpion

Este o perioada de liniste in viata ta si acest lucru te cam pune pe ganduri, deoarece tu te-ai obisnuit cu multa agitatie si nervi, mai ales in ultima vreme. Ai grija la persoanele ce par a fi mult prea binevoitoare, este posibil sa vrea sa iti puna bete in roate.

Sagetator

Ai un chef nebun sa lasi totul balta si sa pleci. N-ai idee unde, ci doar sa pleci. Simti ca nu mai faci fata proiectelor pe care le-ai tot acceptat in ideea ca o le faci fata cu brio, uitand ca si tu esti om si nu ai puteri supranaturale.

Capricorn

Partenerul de viata isi doreste sa stea tot mai mult timp in prezenta ta si asta te bucura. Ba mai mult, chiar iti ofera o siguranta ce te va face sa te gandesti la viitor.

Varsator

Este timpul sa rezolvi inca de dimineata problemele din viata personala si sa nu te lasi condus de nervi sau furie. Nu uita ca raul trebuie taiat de la radacina si imediat ce apare o problema trebuie rezolvata.

Pesti

Te-ai simtit cam singur in ultima vreme, dar acum totul se schimba in bine. Prietenii vorbesc sa iti pregateasca o surpriza, dar si in privinta calatoriilor astrele iti surad. Poate fi vorba despre o vacanta platita de prietenii tai.

Berbec

Chiar daca ai fost in concediu, nu ar strica sa iti mai iei cateva zile libere pentru ca este o zi perfecta pentru o calatorie. Emotia ce te va cuprinde va face ca aceasta zi sa fie nu tocmai usor de uitat, mai ales daca te vei afla in compania partenerului de viata.

Taur

Daca vei avea grija la ce raspunsuri le vei oferi celor din jur, nu ai cum sa ai parte de o zi mai putin placuta. La locul de munca vei avea parte de cateva provocari importante, carora le vei face fata cu brio, ba mai mult, o sa fii si laudat.

Gemeni

Chiar daca de dimineata atmosfera din familie nu va fi una tocmai buna, in restul zilei lucrurile se vor rezolva de la sine si o sa ai parte de o zi linistita. La locul de munca o sa te distrezi si te vei simti ca si cum ai fi in prezenta prietenilor, nu a colegilor.

Rac

Astazi trebuie sa iei o decizie importanta pentru viitorul tau si nu este cazul sa te pripesti oferind un raspuns la care nu te-ai gandit mult. Nu ar strica sa te sfatuiesti cu o persoana apropiata si abia apoi sa oferi un raspuns.

Leu

Ai propus un nou proiect si astepti cu sufletul la gura un raspuns de la sefi. Este posibil sa apara un drum important pentru familia ta si nu ar fi bine sa il amani. Partenerul de viata iti cere sa iti petreci mai mult timp cu el si o sa faci tot posibilul pentru a rezolva acest aspect.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#horoscop zodii, #horoscop zodii zilnic, #horoscop zodii 2010, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic