Horoscop: 26 august 2014

Marti, 26 August 2014, ora 07:00
3591 citiri
Horoscop: 26 august 2014
Foto: Ziare.com

Fecioara

Se anunta multa treaba. Planetele au planuri mari pentru tine astazi, asa ca trezeste-te cat mai de dimineata si pune-te repede pe facut ceea ce ai pe lista.

Balanta

Rasare Soarele pe strada ta. In sfarsit primesti vestea pe care o astepti de saptamni, chiar luni de zile. Emotiile vor depasi cu mult nivelul normal.

Scorpion

Se observa cu ochiul liber ca esti foarte bucuros, dar nu vrei sa dezvalui motivul. Ceilalti vor fi curiosi sa afle ce se intampla.

Sagetator

Te simti ca o vedeta, pentru ca lucrul pe care l-ai realizat este cu adevarat inedit. Pregateste-te pentru o atentie marita si pentru intrebarile venite din toate partile.

Capricorn

Nu iei in seama parerile celor apropiati si faci doar ceea ce simti. Va fi o decizie foarte buna, pentru ca niciodata nu te-a inselat instinctul.

Varsator

Partenerul de viata te uimeste cu gesturile romantice. Nu ii sta in fire sa aiba o astfel de atitudine, dar nu te poti plange, pentru ca iti place.

Pesti

Lucrezi in echipa cu cineva si deja incepi sa vezi rezultatele. Dulce este gustul succesului. Trebuie sa fii recunoscator astrelor pentru asta.

Berbec

Planeta iubirii isi indreapta atentia catre tine. O sa ai parte de o zi speciala in compania celui drag si nimic nu iti poate tulbura linistea.

Taur

Ajung in mana ta niste documente importante. Inainte sa faci urmatorul pas gandeste-te foarte bine la ce persoane sunt implicate.

Gemeni

Ai pierdut timpul si ai ramas in urma cu un proiect al carui termen limita se apropie. Acum esti nevoit sa ceri ajutorul celor din jur.

Rac

Toate se rezolva mai repede decat ai fi crezut. Atat de rapid, incat o sa crezi ca ai o forta speciala. Profita de energia asta cat mai mult.

Leu

Vei fi eroul cuiva astazi. Il salvezi dintr-o situatie neplacuta si iti va intoarce favoarea cand te astepti mai putin. Fii cu ochii pe cei care par mult mai dragut decat de obicei. Au un interes ascuns.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#horoscop zilnic 26 august, #horoscop 26 august, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic