Horoscop: 26 ianuarie 2017

Joi, 26 Ianuarie 2017, ora 07:07
7636 citiri
Horoscop: 26 ianuarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Iti faci vocea auzita astazi. Multa vreme ai tacut si i-ai lasat pe altii sa decida pentru tine, dar acum vrei sa te implici mai mult in treburile interne de la birou.

Pesti

Urmeaza o zi stresanta si o sa fii epuizat seara. Ar fi indicat sa iei o pauza si sa te odihnesti, macar cateva ore, chiar daca asta inseamna ca trebuie sa amani o intalnire cu prietenii.

Berbec

Nu te mai uita in urma, ci mergi inainte fara regret. Lasa trecutul unde ii este locul si ocupa-te de viitor. Doar asa te asiguri ca poti evolua in sensul in care iti doresti.

Taur

Consideri ca meriti mai mult decat primesti si incepi sa iti ceri drepturile. Intri intr-un mic conflict cu un alt taur si o sa il rezolvati abia dupa cateva ore.

Gemeni

Trage o linie si fa socoteli inainte de a imprumuta pe cineva cu bani. S-ar putea sa ai si tu nevoie. Daca te deranjeaza ceva, acum este momentul sa spui.

Rac

Iti indrepti atentia catre niste oameni care au nevoie de ajutor. Lasa putin munca deoparte si acorda-le timpul de care au nevoie. Unul dintre ei ti-ar putea deveni partener de nadejde.

Leu

Chiar si tu te temi de tine insuti atunci cand esti nervos. Oamenii trebuie sa pastreze distanta, pentru ca ai multa treaba si esti foarte agitat.

Fecioara

Vrei sa petreci mai mult timp in natura si planifici o excursie, cel mai probabil intr-o zona montana. Intre tine si o persoana de sex opus exista o tensiune apasatoare.

Balanta

Petrece aceasta zi gandindu-te la cum iti poti imbunatati viata. Te nemultumeste ceva si este o perioada buna pentru a face o schimbare in bine. Astrele iti sunt favorabile.

Scorpion

Apar oportunitati de a evolua din punct de vedere profesional. Important este sa fii atent si sa nu ratezi sansa. Lasat-te purtat de val si nu iti mai calcula fiecare pas.

Sagetator

Ti se deschid niste usi la care ai batut multa vreme. Esti atat de emotionat, incat te blochezi pentru un moment. O sa ai nevoie de cateva clipe pentru a reveni cu picioarele pe pamant.

Capricorn

Fii foarte atent la ce faci. Cuvantul de ordine este precautie. Asta nu inseamna ca trebuie sa taci, ci doar sa fii atent la modul in care iti expui punctul de vedere.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 26 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic