Horoscop: 26 martie 2014

Miercuri, 26 Martie 2014, ora 07:27
3285 citiri
Horoscop: 26 martie 2014
Foto: Ziare.com

Berbec

Nu este un moment bun sa incerci sa dovedesti cat esti de curajos. Nu stai prea bine cu sanatatea si nu este cazul sa exagerezi cu activitatile fizice.

Taur

Ai grija la prima ora, pentru ca cineva din jurul tau are intentii ascunse si vrea sa isi asume meritul pentru ceva ce nu a facut.

Gemeni

Stai bine cu energia astazi si poti sa te ocupi de cateva sarcini pe care le-ai cam ocolit in ultima vreme.

Rac

Astrele sunt in favoarea ta astazi si o sa reusesti sa termini ceva ce ai de multa vreme in cap. Consideri ca a venit timpul sa iesi in evidenta.

Leu

Situatia financiara iti permite sa te rasfeti putin. Nu o sa dai foarte multi bani pe placerea ta, dar pentru sufletul tau va conta enorm.

Fecioara

Soarele te calauzeste astazi in tot ceea ce faci. Asta inseamna ca tot ceea ce o sa faci o sa fie dus la bun sfarsit.

Balanta

Multi incearca sa te convinga ca ideile tale sunt gresite si ca ai incredere in cine nu trebuie. Tinzi sa ii crezi, insa ai si anumite semne de intrebare.

Scorpion

Primesti o veste excelenta de la o persoana de sex opus. Informatiile acestea au legatura cu un proiect inceput acum cateva luni.

Sagetator

Fii cu bagare de seama la tot ceea ce faci astazi. Urmeaza sa se intample ceva important in viata ta peste doua puncte, asta insemnand zile sau saptamani.

Capricorn

Arzi de nerabdare sa afli pana cand unde poate ajunge bucuria ta. Primesti cateva vesti excelente si datorita acestora o sa ai o zi pe cinste.

Varsator

Lipsa timpului liber incepe sa te afecteze. Esti destul de obosit si nu ar fi rau ca in aceasta seara sa lasi totul deoparte si incerci sa dormi devreme.

Pesti

Esti un rasfatat al horoscopului in aceasta perioada. Ti se pregatesc lucruri interesante din punct de vedere personal.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 26 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic