Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 26 septembrie 2011

Luni, 26 Septembrie 2011, ora 10:48
2203 citiri
Horoscop: 26 septembrie 2011
Foto: Ziare.com

Balanta

Inceputul de saptamana o sa iti aduca noi proiecte la locul de munca. Oricine s-ar plange de volumul mare de munca, insa tu te bucuri pentru ca iti poti pune in practica noile idei pe care le ai in minte de cateva luni.

Scorpion

Esti nemultumit ca cineva a ignorat faptul ca nu ai fost de acord cu unele schimbari de la birou. Nu esti dispus sa lasi de la tine si se va crea un mic conflict. Ai grija cum manevrezi situatia pentru a nu se agrava.

Sagetator

Lupti sa termini cu bine o activitate inceputa de cateva zile. Iti lipseste energia necesara, insa incerci sa te convingi cat este de important acest rezultat. Ai grija pentru ca este posibil ca viata profesionala sa ajunga intr-un punct critic din aceasta cauza.

Capricorn

Esti dornic de munca si inca de dimineata pui in practica tot ceea ce ai planuit in weekend. Cineva cu o functie mare va fi impresionat de demersul tau.

Varsator

Ai grija la ceea ce ii spui partenerului de viata sau cuiva din familie. Esti cam nervos si risti sa ii jignesti pe cei dragi. Daca simti ca ai ajuns la capatul puterilor, nu ezita sa iti iei cateva zile libere.

Pesti

Ai lasat pe ultima suta de metri ceva si acum realizezi ca esti in criza de timp. Degeaba te rogi sa se amane sedinta cu sefii, nu o sa se intample. In schimb, ai putea sa depui mai mult efort pentru a te asigura ca nu se ajunge la o situatie fara rezolvare.

Berbec

Esti mult prea preocupat de ceva legat de slujba si risti sa iti neglijezi familia din cauza asta. Gandeste-te bine la prioritati si nu te lasa atras in capcana vietii profesionale.

Taur

Ai mari sperante legate de ceva ce o sa incepi astazi. Fii realist si nu visa cu ochii deschisi pentru a nu te trezi ca ai facut totul gresit si ca trebuie sa iei totul de la inceput.

Gemeni

Credeai ca ai mai mult timp la dispozitie pentru a te ocupa de sarcinile zilnice, insa acum afli ca a intervenit ceva ce o sa te tine ocupat mai mult.

Rac

Nu esti multumit de directia in care merg lucrurile din viata ta si te gandesti deja la urmatorea miscare. Inainte de a face vreun pas, consulta-te cu cei dragi.

Leu

De obicei esti foarte calm si vorbesti dupa ce iti trec nervii, insa astazi cineva te scoate din sarite si nu o sa te poti abtine. O sa spui tot ceea ce ai pe suflet.

Fecioara

Doresti sa iesi in evidenta, insa ai grija in ce fel o faci. Nu risca sa ajungi sa fii criticat de toti, in avantul tau de a face ceva iesit din comun. Ia in calcul toate riscurile la care te supui.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic septembrie , #horoscop zilnic