Horoscop: 26 septembrie 2012

Miercuri, 26 Septembrie 2012, ora 07:55
3165 citiri
Horoscop: 26 septembrie 2012
Foto: Ziare.com

Balanta

Te intelegi foarte bine cu cei din jur, mai ales cu oamenii de la birou. Chiar si tu esti surprins de ceea ce se intampla pentru ca de obicei era nevoie de cateva minute de discutii in contradictoriu pentru a ajunge la un numitor comun.

Scorpion

Astazi esti cel mai amuzant din grupul de prieteni. Simtul umorului este deosebit, asa ca asteapta-te la momente vesele pe tot parcursul zilei. Totusi, nu uita ca se apropie termenul limita.

Sagetator

Ai grija la partea economica pentru ca trebuie sa faci o investitie ce pare cam riscanta la prima vedere. Nu semna nimic pana nu esti sigur ca acesta este drumul cel bun.

Capricorn

Ai o gandire pozitiva si mereu vezi partea plina a paharului. Problema este ca in jurul tau exista persoane care mereu sunt triste si se plang de viata lor. Ca sa iti fie tie bine, indeparteaza-le cat mai repede. Altfel, o sa le adopti comportamentul fara sa vrei.

Varsator

Casa relatiilor sentimentale este puternic influentata de Soare si de planeta iubirii. Asteapta-te la clipe deosebite petrecute in compania celui drag.

Pesti

Ziua va fi una deosebita, dar doar la locul de munca. Acasa nu o sa fie prea bine pentru ca te-ai contrazis cu cineva fara sa fii sigur ca ai dreptate, iar acum suporti consecintele.

Berbec

Intentionai sa faci o deplasare in afara orasului, dar cum lucrurile din targ nu se potrivesc cu planurile de acasa, uite ca se schimba programul. O sa ajungi sa faci cu totul altceva.

Taur

Este abia mijlocul saptamanii, dar tu te simti epuizat. Ai muncit foarte mult ieri si uite ca acum nu mai ai energia necesara pentru a face tot ceea ce trebuie.

Gemeni

Iti surade ideea unui mic concediu. Chiar si un weekend prelungit ti-ar prinde bine. Totusi, nu lasa treburile nerezolvate pentru a nu fi nevoit sa te intorci din drum.

Rac

Te agiti toata dimineata. Ai de predat ceva destul de important. Poate fi vorba despre un proiect ce te-ar putea ajuta sa avansezi in cariera.

Leu

Daca nu ai timp sa faci tot ceea ce ai pe lista astazi, lasa din ele pe maine. Nu sta foarte mult peste program pentru ca in urmatoarea zi nu vei mai fi capabil sa rezolvi nimic.

Fecioara

O zi buna din toate punctele de vedere. Ai reusit sa termini ceva ce iti ocupa o mare parte din timp de cateva saptamani. Esti foarte fericit. Simti ca ai prins mai multa putere.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic septembrie , #horoscop zilnic