Horoscop: 27 august 2014

Miercuri, 27 August 2014, ora 07:23
3529 citiri
Horoscop: 27 august 2014
Foto: Ziare.com

Fecioara

Dai dovada de responsabilitate, semn ca Mercur isi face datoria. Nu intri in dialoguri care nu te privesc, dar nici nu taci atunci cand descoperi o nedreptate.

Balanta

Trebuie sa uiti de problemele tale pentru o perioada si sa te ocupi de o ruda, care are nevoie de sprijinul tau. O sa o ajuti cum poti, dar nu te astepta sa termini usor cu totul.

Scorpion

Relatia personala trece la un alt nivel. Esti foarte conectat cu partenerul de viata si luati parte la activitati interesante impreuna.

Sagetator

Gandeste-te foarte bine inainte sa faci pasul urmator. Nu lua decizii la nervi, ci abia dupa ce analizezi foarte bine ceea ce s-a intamplat.

Capricorn

Cooperezi extraordinar cu partenerii de afaceri si gasiti impreuna solutii prin care o sa rezolvati cateva aspecte neplacute in ceea ce priveste proiectul comun.

Varsator

O zi incantatoare. Te simti excelent si zambesti incontinuu. Acest lucru are legatura si cu faptul ca in ultima vreme te-ai odihnit mai mult.

Pesti

Cineva iti recomanda o metoda feng shui prin care sa te relaxezi. Si dupa zile intregi te decizi sa aplici sfaturile sale.

Berbec

Este ultima sansa pentru a te pune la punct cu anumite detalii inainte sa ajungi nepregatit in fata sefilor tai. Fii foarte atent!

Taur

Nu o sa ai parte de foarta multa activitate, pentru vrei sa stai mai mult in pat si sa lenevesti. Vei refuza cateva invitatii in oras.

Gemeni

O sa te concentrezi asupra slujbei si vei ignora unele cerinte venite din partea sotului/sotiei, care s-ar putea supara foarte rau.

Rac

Economie. Economie. Economie. Acest cuvant trebuie sa iti intre bine in cap, pentru ca in ultima vreme ai exagerat si ai cheltuit tot ce aveai prin portofel. Uranus iti pregateste ceva special astazi.

Leu

Realizezi ca ceea ce credeai tu despre ceva este total diferit de realitate. Te simti vinovat ca ai fost inocent si ai avut prea multa incredere in oamenii din jur, dar schimbi repede balanta in favoarea ta.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic 27 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august , #horoscop zilnic