Horoscop: 27 decembrie 2010

Luni, 27 Decembrie 2010, ora 07:14
2356 citiri
Horoscop: 27 decembrie 2010
Foto: Ziare.com

Capricorn

Astazi nu prea ai chef sa muncesti, insa trebuie sa o faci si pe aceasta. Tu inca te gandesti la Craciun si ai impresia ca a trecut mult mai repede decat sperai. Ar trebui sa te aduni si sa incerci sa te concentrezi asupra a ceea ce urmeaza.

Varsator

Nu prea esti in apele tale astazi, poate si din caza faptului ca ai exagerat cu mancarea de Craciun. Nu ar strica sa faci mai multa miscare astazi pentru a pune sangele in miscare.

Pesti

Desi a trecut Craciunul tu inca primesti cadouri si asta te face foarte fericit. Ba chiar incerci sa imparti cu cei din jur bucuria aceasta si incerci ca si tu la randul tau sa faci in continuare cadouri.

Berbec

Ai petrecut, te-ai distrat, ai dansat, insa acum nu iti surade ideea de a te apuca din nou de munca, insa nu prea ai ce face si trebuie sa te pui pe treaba.

Taur

Te-ai intors la munca, insa iti doresti foarte mult sa iti iei concediu. Si daca pui problema cum trebuie, s-ar putea chiar sa primesti cateva zile libere.

Gemeni

Ai chef sa pleci intr-un loc linistit, unde sa nu te deranjeze nimeni si sa te poti odihni in voie, insa in ultimul moment iti dai seama ca nu ai terminat toata treaba la locul de munca si ca trebuie sa ai grija de acest aspect.

Rac

Astepti sfarsitul anului si deja ai inceput sa iti faci planuri in legatura cu ceea ce o sa faci in noul an. Ba mai mult, incepi chiar de pe acum sa scri in agenda cateva idei de baza. Este mai bine sa te pregatesti din timp, nu?

Leu

Ai parte de o zi deosebita. Primesti vizita unor persoane foarte dragi, care vin cu o veste impresionanta, care te va face si mai fericit. De asemenea, incepi sa te pregatesti sa participi la un eveniment important miercuri sau joi.

Fecioara

Astrele prevad o zi speciala pentru inceputul saptamanii. De dimineata o sa intampini cateva probleme de ordin financiar, insa in spre amiaza acesta se vor rezolva si deja pe seara o sa poti merge la cumparaturi.

Balanta

Ar fi indicat ca astazi sa consumi mai multa mancare slaba, fara grasimi, aditivi si coloranti, pentru ca la masa de Craciun ai cam exagerat si organismul tau are nevoie de o pauza.

Scorpion

Nu uita ca astazi ai planificata o intalnire importanta si nu ar fi tocmai bine sa lipsesti de la ea. Fa-ti timp si pune totoul la punct inainte de a pleca de acasa pentru ca nu ai idee cat o sa lipsesti.

Sagetator

Azi nu prea ai chef sa te ridici din pat si sa mergi la munca, insa trebuie sa o faci. Partea buna este ca dupa ce termini slujba te poti intoarce repede acasa si sa te relaxezi.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic