Horoscop: 27 decembrie 2011

Marti, 27 Decembrie 2011, ora 11:22
2079 citiri
Horoscop: 27 decembrie 2011
Foto: Ziare.com

Capricorn

Simti nevoia de mai multa miscare si astazi te-ai decis sa ignori frigul si sa faci o plimbare prin oras, poate chiar intr-un parc. Daca ai un catel, cu atat mai bine pentru ca il poti folosi drept scuza pentru a sta afara cateva ore.

Varsator

Te-ai intalnit cu multe persoane dragi si acum vreti sa stati cat mai mult impreuna si sa va amintiti de momente deosebite pe care le-ati trait impreuna. Vei fi obosit, insa merita efortul.

Pesti

Nu te lasa descurajat de faptul ca dimineata nu a mers ceva cum trebuie. Mai incearca inca o data si o sa vezi ca pana la urma o sa reusesti. Nu uita: cu rabdarea treci marea.

Berbec

Trebuie sa faci un drum si nu te incanta pentru ca astazi ai fi vrut sa te odihnesti ceva mai mult ca in zilele trecute. Nu ai cum sa scapi si mai bine te-ai gandi la ceea ce trebuie sa faci in continuare.

Taur

Nu ai prea multa energie, insa este de ajuns pentru a face ceva ce te roaga o ruda. In aceste conditii, seara este rezervata familiei. Spre surprinderea ta, totul se desfasoara cel putin placut.

Gemeni

Urmeaza sa ai o intalnire importanta, asa ca pregateste-te cum trebuie. Este posibil ca viitorul tau profesional sa fie influentat de aceasta sedinta. Ai mare grija ca din cauza traficului risti sa ajungi putin cam tarziu si nu vei face o impresie buna. Pleaca de acasa cu cateva ore inainte, daca este nevoie.

Rac

O persoana draga iti cere o favoare. Ai vrea sa o ajuti, insa asta inseamna ca va trebui sa renunti la planurile pe care le aveai facute cu partenerul de viata. Incearca sa ii explici celui drag cat de mult conteaza acest lucru pentru amicul tau. Ai sanse mari sa te inteleaga.

Leu

Ai foarte multa treaba, insa o faci cu drag pentru ca presupune sa petreci mai mult timp cu cei apropiati. Chiar simteai nevoia de o zi in care sa stai mai mult cu familia.

Fecioara

Te gandesti cu groaza ca se apropie data la care trebuie sa predai un proiect cam dificil. In loc sa iti plangi de mila, mai bine verifica totul inca o data pentru a te asigura ca este in regula.

Balanta

Nu te lasi doborat usor. Chiar daca cineva doreste sa te faca sa dai inapoi in ceea ce priveste o afacere sau un proiect comun, tu ramai ferm pe pozitii si iti impui punctul de vedere.

Scorpion

De ce o iei pe drumul ocolitor, cand poti apela la scurtatura. Trebuie sa faci ceva si te pierzi in detalii. Nu ezita sa ceri ajutorul cuiva care te poate face sa termini mult mai repede decat te-ai gandit.

Sagetator

Ai multa treaba, asa ca nu pierde deloc timpul. Renunta si la pauza de cafea, daca stii ca asta te-ar putea ajuta. Nu te incanta acest lucru, insa te va ajuta enorm pe viitor.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic