Horoscop: 27 decembrie

Marti, 27 Decembrie 2016, ora 07:25
9421 citiri
Horoscop: 27 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Desi pare ca asculti cu atentie ceea ce iti spun oamenii din jur, gandul tau este la cum sa te organizezi mai bine in aceste zile, pentru a reusi sa termini toata treaba inainte de sfarsitul anului.

Varsator

Atmosfera de acasa este mai buna decat a fost in ultima vreme. Cu totii v-ati relaxat si ati lasat grijile deoparte. Vin prietenii in vizita pe seara, asa ca pregateste-te sa fii o gazda buna.

Pesti

Lipseste ceva pentru ca aceasta zi sa fie perfecta. Norocul tau este ca partenerul de viata aproape ca iti citeste gandurile si se ocupa de acest aspect.

Berbec

Nu ai de ce sa te plangi. Te temeai ca se va intampla ceva care sa iti strice buna dispozitie, dar nu a fost asa si esti foarte fericit.

Taur

Esti un bun prieten si tocmai de aceea casa iti este plina de prieteni si oameni dragi. Totusi, seara ai nevoie de putina odihna si ar fi bine sa iti rezervi cateva ore doar pentru tine, ca sa te linistesti dupa toata agitatia.

Gemeni

Cand nu ai niciun plan, amicii il fac in locul tau. Asa ca astazi, desi planuiai sa te odihnesti, o sa ajungi unde nu te gandeai. Nu este exclus sa pleci in alt oras.

Rac

Vremea este de partea ta si poti face tot ceea ce aveai programat pentru aceasta zi. Emotiile sunt mari, pentru ca te vei intalni cu cineva special.

Leu

Cineva din familie a jucat rolul unui agent secret si a "complotat" cu alte persoane pentru a te surprinde. Va fi o zi plina de emotii si o sa fii impresionat.

Fecioara

Ia o pauza si gandeste-te bine la ceea ce vrei sa faci. Mergi inainte cu planul tau doar daca esti 100% sigur ca rezultatul va fi cel pe care il astepti.

Balanta

Transmiti cunoscutilor ca in viata ta urmeaza sa aiba loc o schimbare. Unii vor fi surprinsi, altii nu vor crede ca o sa faci acest lucru.

Scorpion

Ofera-ti cateva clipe de odihna, de liniste. Ai nevoie sa te regasesti si sa te calmezi, dupa o perioada agitata. Reflectezi asupra unor chestiuni care ti-au atras atentia.

Sagetator

Viata sociala va fi perfecta. Se anunta multe vizite, telefoane si drumuri pe la prieteni. Te asteptati la asa ceva, dar nu credeai ca o sa traiesti totul atat de intens. Se datoreaza partenerului de viata, care a vrut ceva diferit anul acesta.

Citeste si horoscopul lunii decembrie

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 27 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic