Horoscop: 27 ianuarie 2016

Miercuri, 27 Ianuarie 2016, ora 07:14
4994 citiri
Horoscop: 27 ianuarie 2016
Foto: Ziare.com

Varsator

Apare o ocazie rara pentru o colaborare pe care o ravnesti de multa vreme. Fii foarte atent si ofera raspunsul potrivit in momentul oportun.

Pesti

Te concentrezi pe un nou hobby. O sa cheltuiesti o suma destul de mare, dar se intampla rar si iti permiti acest mic rasfat.

Berbec

Esti foarte impaciuitor si rezolvi conflictul dintre doi oameni foarte dragi. Acestia se legau tot timpul de detalii si ajungeau sa stea mereu in colturi opuse, numai sa nu isi intalneasca privirile.

Taur

A doua parte a zilei va fi una benefica pentru cariera, mai ales daca urmaresti o schimbare, fie ea si de birou. Vestile bune vin la telefon, asa ca tine-l aproape.

Gemeni

27 ianuarie este o zi fericita pentru nativii in Gemeni, venind cu noutati in privinta familiei si nu numai. Dupa o zi obositoare la munca, partenerul de viata te invita in oras intr-un loc special.

Rac

A venit momentul sa folosesti un as in maneca de care dispui de ceva timp. Doar sa ai grija cu cine intri in contact si ce spui, pentru a nu rata clipa ta de celebritate.

Leu

Incearca sa lasi deoparte munca grea si sa iti relaxezi mintea, pentru ca s-au adunat cam multe zile aglomerate si organismul incepe sa se resimta.

Fecioara

Chiar daca nu ai planuri de plecare de acasa, o sa te umpli de energie pozitiva datorita unor prieteni care vin in vizita. Asigura-te ca ai tot ce trebuie acasa, pentru a fi o gazda buna.

Balanta

Nu te astepta la mari schimbari in aceasta perioada, ci la o stagnare. Pune mai mult accent pe latura artistica si lasa sa iasa la suprafata sentimente pe care ai incercat sa le ignori.

Scorpion

Permite-ti sa visezi cu ochii deschisi pret de cateva minute. In mod sigur o sa fie ceva ce poti face si in realitate si care o sa te bucure. Pluto iti ofera curajul de care ai nevoie.

Sagetator

Esti interesat de activitati care sa ii ajute pe altii si te pui pe planul doi. Asta pana seara, cand vine vremea platii, iar cel vizat este partenerul de viata.

Capricorn

Este o zi buna din punct de vedere financiar, iar cu banii primiti ar fi bine sa cumperi ceva pentru tine, nu sa ii economisesti. Din cand in cand este nevoie de putin rasfat.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 27 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic