Horoscop: 27 noiembrie 2012

Marti, 27 Noiembrie 2012, ora 07:12
3106 citiri
Horoscop: 27 noiembrie 2012
Foto: Ziare.com

Sagetator

Ai o atitudine pozitiva astazi, desi dimineata nu parea ca o sa fie asa. Zambesti tuturor si esti deschis propunerilor venite pentru petrecerea serii.

Capricorn

Este o zi aglomerata si abia o sa ai timp sa iti tragi sufletul. Nu iti programa nicio intalnire pe seara, pentru ca programul nu iti va permite sa o onorezi.

Varsator

Uneori iti doresti sa lasi totul in urma si sa fugi cat poti de repede ca sa scapi de tot ceea ce te inconjoara. Nu iti permiti o asemenea escapada, insa poti sa iti usurezi munca prin a incepe sa spui "Nu" atunci cand trebuie.

Pesti

Nu uita ca graba strica treaba. Astazi trebuie sa iti pastrezi calmul si sa faci totul pe liniste, pentru ca risti sa ajungi intr-un punct mort. Apoi o sa fii nevoit sa faci sacrificii foarte mari ca sa revii pe o linie de plutire.

Berbec

Urmeaza o sedinta destul de importanta, asa ca pregateste-te foarte bine. Ai fost cu capul in nori si acum este necesar sa dai dovada de maturitate, altfel o sa ai probleme.

Taur

Ocupa-te mai mult de relatia personala, deoacere partenerul de viata a avut nevoie de tine, dar nu i-ai acordat atentia cuvenita. Acum trebuie sa faci ceva prin care sa iti ceri iertare.

Gemeni

Te plictisesti foarte rau si nici macar la munca nu prea ai ce face. Profiti de momentele acestea libere si suni oameni dragi pe care nu i-ai vazut de multa vreme.

Rac

Comunici foarte bine cu cei din jur. Inteleg din prima ceea ce le ceri, iar astea sunt semne foarte bune pentru proiectul pe care il ai in lucru.

Leu

Efortul depus in ultimele luni incepe sa isi arate roadele. Primesti o veste ce te va face extrem de fericit. Seara planuiesti o cina in familie.

Fecioara

Iti zboara gandul la ceva ce are legatura cu unele rude mai tinere. E posibil ca fratele sau sora sa aiba nevoie de ajutorul tau.

Balanta

Aveai planuit sa mergi undeva, insa din cauza faptul ca ramai peste program la birou nu o sa ajungi. Anunta in timp util ca sa nu ai probleme.

Scorpion

Te ingrijoreaza faptul ca partenerul de viata se fereste de tine in privinta a ceva ce tine de locul de munca. O face ca sa te menajeze, dar tu interpretezi gresit si o sa ajungeti la cearta.

Horoscop realizat de Zaza

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic