Horoscop: 27 noiembrie 2013

Miercuri, 27 Noiembrie 2013, ora 07:08
3380 citiri
Horoscop: 27 noiembrie 2013
Foto: Ziare.com

Sagetator

Esti preocupat de ceva ce a facut o ruda mai tanara. Acest lucru strange toata familia la un loc. O sa va intinteti cu discutiile pana seara tarziu.

Capricorn

Dimineata nu se va intampla nimic iesit din comun. Insa la pranz asteapta-te la ceva uimitor. Un cunoscut iti da o veste excelenta. Are lagatura cu partea financiara.

Varsator

Te entuziasmeaza faptul ca multi dintre colegi te sustin in ceea ce faci. Acest nou proiect te va ajuta sa cresti si sa fii promovat.

Pesti

Esti lipsit de orice grija, iar asta se va dovedi exact starea necesara pentru a te ocupa de o noua provocare. Ti-ai setat un obiectiv indraznet.

Berbec

Te simti cam obosit. In primele zile ale saptamanii ai muncit foarte mult, crezand ca asa o sa scapi. Din pacate, seful observa ca te-ai eliberat de sarcini si o sa iti dea altceva.

Taur

Mare atentie la termenul limita impus de o institutie a statului. Altfel, o sa primesti penalizari si vei fi nevoit sa renunti la ceva ce iti face placere pentru a face economii.

Gemeni

Te-au deranjat criticile unui coleg, insa acum realizezi ca acestea te-au ambitionat sa faci ceva ce in mod normal nu ai fi facut. O sa fii laudat. Iti dai seama ca trebuie sa ii fii recunoscator persoanei respective.

Rac

Limiteaza-te la simple discutii astazi. Anuleaza sedintele, pentru ca dupa-amiaza va trebui sa pleci urgent de la birou. Nu este nimic de rau, ci din contra.

Leu

Trebuie sa faci un plan pentru ceea ce urmeaza sa faci. Noteaza-ti absolut toate activitatile si fii sigur ca treci si ceea ce nu este sigur. Mai bine sa ai ce sa tai de pe lista decat sa fii nevoit sa ramai peste program, pentru ca nu ai timp.

Fecioara

Iti este dor de un prieten foarte drag pe care nu l-ai vazut de mult timp. Nu mai amana. Pune mana pe telefon si scoate-l in oras. Orele petrecute cu el te vor umple de energie.

Balanta

Este foarte simplu sa renunti la ceva atunci cand nu iti pasa. Dar cand vine vorba despre ceva drag te superi. Situatia este si mai deranjanta daca se intampla din cauza unui om a carui prezenta te deranjeaza.

Scorpion

Lipsa somnului incepe sa isi spuna cuvantul. In ultimul timp ai pierdut noptile discutand cu cineva pana tarziu si ai ramas in urma cu treburile casnice. Ai nevoie de odihna, dar trebuie sa faci si curat in locuinta.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 27 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic noiembrie 2013 , #horoscop zilnic