Horoscop: 27 noiembrie 2015

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 07:09
4260 citiri
Horoscop: 27 noiembrie 2015
Foto: Ziare.com

Sagetator

Lasi in urma ceva ce tine de trecut. In sfarsit pui punct unei chestiuni care te impiedica sa avansezi in toate domeniile din viata ta. Marte te face sa fii mult mai atent la nevoile celor din jur.

Capricorn

Esti romantic si in interiorul tau ia nastere o dorinta nebuna de nou si de aventura. Ii propui celui drag o escapada intr-un loc in care nu ati mai mers.

Varsator

Intri in polemica la birou. Cineva nu este de acord cu tine si nu vrei sa renunti pana nu il/o convingi. Va dura ceva timp, dar o sa fii foarte fericit la sfarsitul zilei.

Pesti

Oferi cuiva prea multa libertate si incredere, interpreteaza gresit acest lucru. Trebuie sa fii mai ferm si sa te impui, altfel o sa ai de pierdut niste bani.

Berbec

Esti foarte optimist si ii faci si pe cei din jur sa zambeasca mai mult. Vei fi sufletul grupului tau si multi prieteni vor aprecia schimbarea ta de atitudine.

Taur

A venit momentul unor modificari in privinta locuintei. Poate fi vorba despre mobilier, electrocasnice, dar chiar si de schimbarea domiciliului.

Gemeni

Este o perioada buna pentru o deplasare in afara tarii. Chiar daca este pentru munca, poti sa iti iei si partenerul de viata si sa va bucurati impreuna de cateva zile de relaxare.

Rac

Iti plac lucrurile extravagante, dar nu intreci masura cu luxul si nici nu accepti in preajma ta ceva ce poate parea un kitsch. Tocmai de aceea este dificil pentru prieteni sa iti cumpere un cadou. Totusi, o sa ai o surpriza.

Leu

Nu iti irosi timpul si energia cu ceva minor sau care nu merita atentia ta. Daca ai de-a face cu o persoana dificila, mai bine evita intalnirile.

Fecioara

Trebuie sa iti pastrezi imaginea de om serios si reactionezi imediat atunci cand cineva atenteaza la asta. Esti ferm si explici clar punctul tau de vedere.

Balanta

Ziua incepe cu un mic conflict, dar pana la urma se rezolva. Chiar daca este ceva minor, tu inveti un lucru important din asta si te declari multumit. Seara ai program facut cu prietenii.

Scorpion

Cumperi ceva ce nu iti trebuie, chiar daca situatia financiara nu este una tocmai buna. Partenerul de viata nu va fi incantat si o sa aveti un mic conflict, dar pana la urma il imbunezi oferindu-i argumente serioase.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 27 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic