Horoscop: 27 noiembrie 2017

Luni, 27 Noiembrie 2017, ora 07:14
7314 citiri
Horoscop: 27 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Simti nevoia sa iei parte la actiuni culturale, asa ca sunt sanse mari sa ajungi la teatru sau, pur si simplu, sa stai acasa si sa citesti o carte care te va ajuta.

Capricorn

Simti nevoia sa pleci din oras, insa munca te tine pe loc. Poti face lucruri interesante si aici. Te poti intalni cu prieteni pe care nu i-ai vazut de ceva timp sau poti da o sansa cuiva sa te descopere asa cum esti.

Varsator

Ziua o sa fii ocupat la birou, dar apoi iesi cu prietenii. Plimba-te, mergi la cumparaturi sau invita-i pe toti la tine si stati de vorba. De multa vreme nu ai mai planificat o astfel de seara.

Pesti

O persoana mai in varsta decat tine iti va cere cateva sfaturi intr-o problema foarte personala. La inceput te panichezi si impui o bariera, apoi o sa fii putin mai deschis.

Berbec

Fanteziile tale vor prinde contur in aceasta zi. Nu te gandi neaparat la ceva sexual, ci la dorintele tale cele mai ascunse, care ies la suprafata fara niciun fel de teama.

Taur

Vei socializa foarte mult si vei avea mai putin timp la dispozitie pentru activitatile casnice, asa ca ai grija sa nu te aglomerezi pentru perioada ce urmeaza.

Gemeni

O persoana draga sau chiar partenerul de viata nu este consecventa si iti da uneori planurile peste cap. O sa purtati discutii legate de acest aspect, pentru ca te deranjeaza faptul ca niciodata nu esti sigur pe nimic.

Rac

Un simplu zambet iti va demonstra ca nu toti oamenii sunt tristi si rai si o sa vezi lucrurile cu alti ochi. Iti vei schimba subit starea.

Leu

Este timpul sa iti lasi imaginatia sa zboare si sa pui in practica tot ceea ce iti trece prin gand, fara niciun fel de opreliste.

Fecioara

Ai norocul sa dai peste anumite persoane care sunt capabile sa raspunda afirmativ planurilor tale pentru aceasta perioada si incepi sa pui in practica ceva ce te va distra foarte mult.

Balanta

Ziua va fi plina la locul de munca, dar in ultimele ore vei sta mai mult cu partenerul de viata. Amandoi simtiti ca ar fi timpul sa va marturisiti din nou sentimentele.

Scorpion

Cand vezi ca eforturile tale nu sunt apreciate, spune acest lucru clar si raspicat. Nu te mai teme, pentru ca doar asa vor reusi oamenii sa te cunoasca cu adevarat. Incearca sa ajungi la un echilibru intre munca si viata personala si mai odihneste-te si tu putin.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop 27 noiembrie, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic