Horoscop: 27 octombrie

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 07:20
7871 citiri
Horoscop: 27 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Porti o discutie cu cineva din familie si o sa afli detalii care te vor face sa iti schimbi planurile de viitor. Chiar si programul pentru urmatorul weekend o sa sufere modificari.

Sagetator

Pentru cateva momente intri in pielea altcuiva. Cineva te roaga sa ii faci o favoare si accepti incantat. Abia inspre seara o sa iti dai seama ca nu a fost o decizie foarte buna.

Capricorn

Lupti cu argumente solide sa demonstrezi ca ideea ta de reorganizare a echipei este cea potrivita. Va dura putin, dar pana la urma toti vor fi de acord cu tine.

Varsator

Te incanta ideile despre viitor promovate de partenerul din viata. Merita efortul pe care urmeaza sa il depuneti.

Pesti

Gandul iti zboara la ceva ce s-a intamplat acum mai mult timp. Te nepadesc amintirile si esti foarte nostalgic. Colaborezi excelent la birou cu un coleg care s-a alaturat de curand echipei.

Berbec

O eroare a bancii sau faptul ca nu functioneaza cardul te aduce in situatia de a te imprumuta de la un prieten. Stabileste cu el si data in care o sa ii dai banii, pentru a nu exista discutii neplacute.

Taur

Tu si cu un prieten il descurajati pe altul in privinta unui demers pe care l-a inceput. Considerati ca isi pune linistea in pericol si il opriti in ultimul moment.

Gemeni

Masina sau un gadget iti fac probleme astazi si o sa ajungi cu intarziere intr-un loc unde trebuia sa te intalnesti cu un amic.

Rac

Iei parte la o intalnire de grup alaturi de mai multi prieteni. Ajungi putin mai tarziu si o sa fii mustrat. Seara pregateste-te de explicatii, pentru ca telefonul o sa iti sune incontinuu.

Leu

Primesti o vizita surpriza. Cativa prieteni au incercat sa te convinga sa va intalniti in oras, dar nu reusesc si s-au hotarat sa vina direct la tine acasa.

Fecioara

Ziua nu se anunta nimic deosebit, dar seara va fi una deosebita datorita partenerului de viata. Trebuie sa pui la punct ceva legat de o mostenire.

Balanta

Nu pierde timpul cu lucruri neimportant,e pentru ca fiecare clipa este valoroasa in aceasta perioada. Nu trebuie sa ratezi nimic din ceea ce se intampla acasa.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 27 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic