Horoscop: 28 decembrie 2010

Marti, 28 Decembrie 2010, ora 07:13
2310 citiri
Horoscop: 28 decembrie 2010
Foto: Ziare.com

Capricorn

Ai foarte multa treaba si multe cumparaturi de facut, insa le-ai cam lasat deoparte pana acum si astazi nu prea mai ai cum sa scapi de ele. Pe seara va trebui sa faci un drum in afara orasului. Inainte de a pleca intereseaza-te de vreme pentru a nu intampina probleme.

Varsator

Azi va fi o zi dificila la locul de munca. Va trebui sa predai un proiect foarte important si abia apoi te poti gandi la urmatoarele sarcini. Vestile bune vin pe plan personal. O sa primesti o invitatie in oras de la o persoana pe care o placi de mai mult timp.

Pesti

Nu prea ai chef de vorba astazi, insa prietenii tocmai acum s-au decis sa iti faca o vizita si va trebui sa stai la povesti cu ei. O sa vezi ca nu este atat de rau pe cum credeai si o sa te simti chiar bine.

Berbec

O sa ai parte de o zi foarte aglomerata. Multe cumparaturi, dar si planuri pentru petrecerea ultimei zi din an. Ai vrea sa pleci undeva departe de tara, insa situatia financiara nu iti permite si trebuie sa te multumesti cu ceea ce ai.

Taur

Daca de Craciun ai petrecut cu familia, acum a venit timpul sa te intalnesti cu prietenii. De asemenea, trebuie sa te gandesti serios si la cum vei petrece de Revelion.

Gemeni

Ai de facut ceva foarte important, insa o anumita persoana din anturaj te cam intarzie din treaba ta si trebuie sa gasesti neaparat o solutie pentru a iesi din aceasta situatie. Spre seara vei primi un telefon important de la locul de munca.

Rac

Partenerul de viata pune la cale o surpriza si face tot posibilul ca totul sa iasa ca la carte. Acest lucru va va apropia si mai mult si poti spune ca ai parte de un sfarsit de an de poveste.

Leu

Esti foarte agitat si te temi ca nu vei reusi sa rezolvi astazi toata treaba pe care o ai de facut. Daca te linistesti putin si iti faci un plan, o sa poti sa termini totul pana la lasarea serii si apoi sa te relaxezi alaturi de cei dragi.

Fecioara

Ai fost foarte preocupat sa ii faci pe cei dragi sa se simta bine si ai cam uitat sa ai grija de propria persoana, insa astazi nu te va interesa de nimeni si o sa faci doar ceea ce te relaxeaza pe tine. O sa te uiti la filme, o sa dormi si o sa faci o baie firbinte, daca asta te face sa te simti bine.

Balanta

Ai avut parte de o discutie contradictorie cu cineva apropiat si acum iti pare rau ca ai sarit calul si vrei sa gasesti o modalitate sa iti ceri scuze. Ar fi o idee buna sa incerci sa rezolvi lucrurile ca sa nu incepi noul an certat cu cineva apropiat.

Scorpion

Familia vrea sa petreaca mai mult timp cu tine, prietenii incerca sa te aibe mai mult in preajma, insa tu vrei doar sa te odihnesti si nu vrei sa stai in preajma lor. Ai grija cum ii refuzi, ca sa nu ii faci sa se simta prost.

Sagetator

Dispui de multa energie si ai chef de munca. O sa primesti si o veste buna de la locul de munca. Poate fi vorba despre cateva zile libere sau despre o prima. Indiferent despre ce este vorba, o sa fii bucuros de primirea acestei vesti.

Horoscop realizat de Zaza

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic