Horoscop: 28 decembrie 2011

Miercuri, 28 Decembrie 2011, ora 07:27
2240 citiri
Horoscop: 28 decembrie 2011
Foto: Ziare.com

Capricorn

Va fi o zi plina de agitatie. Ai multe de facut si ai impresia ca nu iti ajunge timpul. Nu ai ce face decat sa te conformezi si sa te pui pe treaba. Eventual cere ajutorul unui apropiat.

Varsator

Primesti o suma de bani. Este exact ceea ce iti trebuia pentru a putea sa iti satisfaci o dorinta. Partenerul de viata se va supara putin ca nu i-ai spus ceea ce vrei, insa va gasi ceva potrivit cu care sa te surprinda.

Pesti

O sa participi la un eveniment ce te va da peste cap cu totul. Afli ceva ce te face sa iti schimbi planurile pentru urmatoarele zile, ba chiar saptamani.

Berbec

Stai departe de discutiile contractorii, daca nu vrei sa te enervezi foarte tare. Limiteaza-te la simple saluturi si vezi-ti de treburile tale. Nu te lasa atras in capcana.

Taur

Schimbarile de comportament ale unei persoane din anturajul tau te aduc la limita rabdarii si astazi explodezi. Ii spui tot ceea ce te nemultumeste. Spre surprindere ta, nu se supara, ci din contra va incerca sa se schimbe.

Gemeni

O sa ai parte de o reusita profesionala. Acest lucru se datoreaza si sprijinului familiei, asa ca ar fi frumos sa faci un gest deosebit pentru a le arata ca ai apreciat eforturile lor.

Rac

Fii mai prudent. Nu mai asculta sfaturile tuturor celor care se trezesc sa vorbeasca fara sa stie despre ce este vorba. Tine cont doar de ceea ce zic cei apropiati.

Leu

Nu ai programat nicio plecare in aceasta perioada, insa vei fi nevoit sa faci un drum pentru a pune la punct ceva legat de viata personala. Desi trebuie sa ajungi repede intr-un loc anume, nu te grabi.

Fecioara

Acorda mai multa importanta vietii personale, mai ales partenerului de viata. Ar fi bine sa ii cumperi si un cadou. Asa o sa mergi la sigur.

Balanta

Este posibil sa primesti o oferta de colaborare pe care trebuie sa o accepti 100%. Spune DA cat mai repede. Nu mai sta pe ganduri pentru ca este un termen limita pentru raspuns, dar de care nu ai aflat inca.

Scorpion

Ai o problema. Ai ignorat spusele, chiar dorintele, partenerului de viata si acum iti dai seama ca ai facut o mare greseala. De dat timpul inapoi nu este posibil, insa incearca sa fii mai atent pe viitor.

Sagetator

Nu te implica in activitati fizice ce dureaza mult si care te pot epuiza. In urmatoarele zile o sa ai nevoie de multa energie, asa ca nu o consuma pe lucruri fara sens.

Horoscop realizat de Zaza

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic