Horoscop: 28 decembrie

Miercuri, 28 Decembrie 2016, ora 07:46
8958 citiri
Horoscop: 28 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Esti foarte muncitor chiar si pe ultima suta de metri a anului. Nu renunti la ritmul tau chiar daca unii colegi nici nu s-au mai prezentat la birou. Nu vrei sa intri in 2017 cu restante.

Varsator

Punctul tau de vedere nu corespunde cu al majoritatii si nu este exclus sa intri intr-o discutie in contradictoriu. Nu renunti usor si o sa ii convingi pe ceilalti ca ai dreptate.

Pesti

Ai o multime de idei bune. Pentru un moment, te superi pe tine ca nu te-ai gandit la ele acum cateva luni, cand era un moment mult mai bun pentru a fi puse in practica.

Berbec

Fii atent si nu lua decizii pe fuga pentru ca poti gresi. Pasiunea atinge cote maxime inspre seara, cand se anunta momente foarte romantice.

Taur

Esti foarte muncitor, dar doar atunci cand esti motivat, ceea ce nu se intampla acum. Te cuprinde o lene greu de descris si nu vei reusi sa te mobilizezi deloc pana seara.

Gemeni

Te preocupa ceea ce se intampla cu un prieten care nu parea in regula ultima data cand te-ai intalnit cu el. Vei reusi sa il readuci pe drumul cel bun.

Rac

In stilul tau propriu faci ceva pentru ca echipa ta sa iasa in evidenta. Veti avea motiv de sarbatoare si o sa iesiti in oras.

Leu

In liniste actionezi asa cum ti se pare tie ca este mai bine. Ai ignorat sfaturile oamenilor care vor sa para ca stiu orice. De data aceasta, ai facut o alegere foarte buna.

Fecioara

Te pozitionezi intr-o anumita echipa cand la birou apare un conflict. Datorita tie se va rezolva repede aceasta problema si o sa va puteti intoarce repede la treaba.

Balanta

In viata de familie o sa ai rezultate uimitoare, pentru ca nu ai renuntat la ceva cand toata lumea iti cerea asta. Alaturi de cei dragi faci bilantul unui an care nu a fost prea usor, dar care se va termina intr-o atmosfera placuta.

Scorpion

Cineva apropiat are parte de o mare reusita si sarbatoriti victoria sa. Inspre seara vei merge in vizita, poate chiar in afara orasului in care locuiesti.

Sagetator

O sa strabati orasul in lung si in lat, dar merita efortul pentru ca o sa primesti ceva. Se apropie sfarsitul de an si tu nu stii inca unde o sa il petreci, asa ca fa-ti mai repede planuri.

Citeste si horoscopul lunii decembrie

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 28 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic