Horoscop: 28 decembrie 2017

Joi, 28 Decembrie 2017, ora 07:12
8139 citiri
Horoscop: 28 decembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Ai nevoie de niste bani pentru a investi intr-un proiect. Trebuie sa iei niste decizii si dupa cateva ore de analize peste analize transmiti cuiva concluzia la care ai ajuns.

Varsator

Cineva iti face o propunere de afacere. La inceput nu te intereseaza, dar daca te gandesti mai bine poate sa iasa ceva interesant. Intereseaza-te de detalii.

Pesti

Ceea ce iti doresti incepe sa capete contur ca prin magie. Aproape ca esti uimit de directia inspre care te indrepti. Sperai, dar nu te gandeai ca se va si intampla.

Berbec

Se anunta o mica furtuna in relatia sentimentala, dar va fi una benefica, deoarece va curata aerul. Atat tu, cat si partenerul de viata veti spune ceea ce nu va este pe plac, iar discutia va fi una constructiva.

Taur

Ofera-i partenerului de viata cele mai importante lucruri dintr-o relatie: incredere si afectiune. In acest fel o sa te asiguri ca o sa creati o legatura unica. Daca esti singur, in aceasta seara indrazneste sa spui ceea ce simti pentru cineva.

Gemeni

Asteptai niste raspunsuri. Daca acestea nu sunt pe placul tau, nu te speria, ci ai rabdare, pentru ca pana la urma totul se va rezolva in avantajul tau. Trebuie sa nu te grabesti.

Rac

Aminteste-ti ca oamenii din jur nu iti poti citi gandurile. Daca vrei ceva, cere acel lucru. Vorbeste. In ceea ce priveste locul de munca, arata-le colegilor ca ii pretuiesti atunci cand au cea mai mare nevoie de o astfel de apreciere.

Leu

Trebuie sa faci o reevaluare a laturii romantice. Ceva in plan personal nu se desfasoara conform planului, dar nu te poti plange, pentru ca va fi ceva ce te va impresiona. Abordezi totul intr-un alt sens.

Fecioara

Ceea ce ai planuit nu evolueaza deloc, dar nici nu poti renunta, pentru ca este un punct important in ceea ce faci pe termen lung. Ia deciziile la rece, nu te grabi atunci cand transmiti ceva important.

Balanta

Vrei sa te relaxezi. Nu trebuie sa te duci o zi intreaga la spa. Poti doar sa te bucuri acasa de o seara linistita. Anuleaza toate intalnirile programate pentru aceasta zi.

Scorpion

Relatia personala va fi in armonie astazi. Te bucuri de liniste, dar si de gesturi mici si pline de dragalasenie. Vei fi vrajit de ceva ce face cel drag pentru tine.

Sagetator

Fa-ti timp pentru familie. Ia parte la activitati care sa ii implice pe cei dragi. Ocaziile de acum nu se vor mai repeta si o sa regreti ca te-ai lasat distras de altceva.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 28 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic