Horoscop: 28 februarie 2017

Marti, 28 Februarie 2017, ora 07:22
6493 citiri
Horoscop: 28 februarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Foloseste-ti creativitatea pentru a face lucrurile sa se intample. Nu te astepta ca produsul gandit de tine sa fie gata imediat, ci asteapta cat este necesar. Ai incredere in propriile forte, pentru ca esti o persoana inteligenta.

Berbec

O anumita persoana are nevoie sa ii fii alaturi in aceste zile si sa ii si arati asta, nu doar sa te gandesti la ea. Conjunctura astrala de astazi te ajuta sa topesti gheata din inima cuiva.

Taur

Nu te defineste in mod normal comportamentul de astazi. Esti foarte romantic si atent cu oamenii dragi. Cativa dintre ei vor crede ca urmaresti sa obtii ceva de la ei. Fii sincer si nu lasa loc de interpretari.

Gemeni

Planeta iubirii se ocupa de atmosfera de acasa. Te vei folosi de anumite lucruri sau trucuri pentru a-i oferi celui drag o seara speciala. Te implici in discutii serioase care privesc viitorul profesional al echipei din care faci parte.

Rac

Ai o stare foarte buna, cum nu ai mai simtit de ceva timp. Tocmai de aceea iti indrepti atentia catre activitati despre care stii ca storc orice urma de energie din tine.

Leu

Indrazneste sa fii diferit. Acesta este motto-ul tau astazi. O sa pui in practica ceva inedit pentru domeniul tau, dar care va fi incununat de succes. O sa indraznesti sa faci mai multe astfel de activitati.

Fecioara

Scapa de sarcinile neplacute. Discuta cu cineva si roaga sa te ajute in aceste chestiuni. Altfel, o sa fii nevoit sa ramai peste program si nu vei ajunge la o intalnire importanta din punct de vedere personal.

Balanta

Cauti ceva cu disperare de mai multa vreme. Trebuie sa schimbi strategia, pentru ca cea actuala nu iti ofera rezultatele asteptate. Vremea este de partea ta si poti sa pleci intr-o mica excursie.

Scorpion

Daca nu esti implicat intr-o relatie, in aceste zile ai mari sanse sa intalnesti o persoana care iti va fi alaturi in urmatorii ani. Trebuie doar sa fii atent la toate semnele din jurul tau.

Sagetator

Priveste cu atentie toate aspectele vietii tale. Daca este ceva ce te nemultumeste, acum este momentul sa faci schimbarile necesare pentru ca totul sa ajunga in punctul dorit de tine.

Capricorn

Atmosfera de acasa este una de vis. Vestile bune de la birou te ajuta foarte mult si acasa. Si cum vestile bune nu vin niciodata singure, asteapta-te la un telefon important inspre seara. Acesta are legatura cu situatia financiara.

Varsator

Printr-o conjuctura deosebita ajungi sa lucrezi din nou cu un vechi colaborator. Relatia voastra ar putea evolua si in plan personal. Indrazneste sa te deschizi fara sa te temi ca ai putea fi ranit.

Citeste si Horoscop lunar: Februarie, si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 28 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic