Horoscop: 28 martie 2017

Marti, 28 Martie 2017, ora 06:24
6882 citiri
Horoscop: 28 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

Te afli in avantaj fata de celelalte zodii, pentru ca astrele ti-au pregatit o zi mai buna fata de precedentele. O persoana aflata in zodia gemeni te influenteaza foarte mult.

Taur

Nu lua in seama rautatile unei persoane din jurul tau, mai ales daca stii ca nu o face cu intentie, ci doar din neglijenta. Ai o idee foarte buna pentru un proiect viitor, dar nu este momentul sa o promovezi acum. Nu trebuie sa o abandonezi, ci doar sa o amani putin.

Gemeni

Cineva te considera o tinta slaba si astazi va afla cat de mult s-a inselat cand te-a subestimat. Faci echipa cu un leu si nimic nu iti sta in cale.

Rac

Bazeaza-te pe instinct in aceasta perioada, mai ales in privinta a ceea ce tine de familie si de timpul petrecut cu cei dragi.

Leu

Fii foarte atent la planurile facute astazi si ia in considerare chiar si amanuntele care par neinsemnate. Te vei alatura unui grup de oameni foarte bine pregatiti.

Fecioara

Treci de la o ora la alta la diverse stari, astfel incat cei din jur nu mai stiu cum sa se comporte cu tine. Abia inspre seara o sa te linistesti.

Balanta

Stai in preajma oamenilor care stiu sa isi puna in avantaj punctele forte si care stiu sa profite de ceea ce stiu. Vei avea de invatat de la ei.

Scorpion

Intepatura unui scorpion poate pune in pericol viata cuiva. Nu este cazul ca cei din jur sa se gandeasca atat de departe, dar totusi trebuie sa fie cu ochii in patru daca te contrazic.

Sagetator

Esti atat de calm, incat nici macar o persoana pe care nu o suporti si cu care te intalnesti nu trezeste in tine niciun sentiment.

Capricorn

Muncesti din greu gandindu-te la o modalitate de a promova. Vestea buna in legatura cu acest lucru nu va intarzia sa apara.

Varsator

Vei fi foarte productiv astazi, dar doar daca lucrezi in echipa. Evita sa faci totul de unul singur, pentru ca te vei lovi de niste notiuni pe care nu le cunosti.

Pesti

Astazi o sa afli ce cred altii despre tine. Vei fi incantat in mare parte, dar o sa ai parte si de o mica dezamagire din partea cuiva in care aveai incredere.

Citeste si Horoscopul lunii martie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop 28 martie, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic