Horoscop 28 octombrie 2010

Joi, 28 Octombrie 2010, ora 07:29
3733 citiri
Horoscop 28 octombrie 2010
Foto: Ziare.com

Scorpion

Ai avut parte de foarte multa atentie din partea apropiatilor si asta te-a facut sa te incarci cu energie pentru perioada ce urmeaza. In sfarsit te simti mai bine din toate punctele de vedere si te poti concentra mai bine asupra proiectelor de la locul de munca. Nu este exclus ca astazi sa faci o schimbare de cariera.

Sagetator

Primesti o propunere de colaborare din partea unei persoane foarte importante si ar fi bine sa nu o refuzi, deoarece asta poate fi sansa ta de a ajunge intr-un punct dorit al carierei. Din punct de vedere personal, lucrurile incep sa fie din ce in ce mai bine in relatia de cuplu si asta se datoreaza faptului ca ati inceput sa comunicati mai mult.

Capricorn

Ai observat ca starea ta de sanatate nu este exact asa cum ti-ai dori si te-ai hotarat sa faci ceva pentru a remedia aceasta problema. Nu ar strica nici sa iti faci un control medical si analize amanuntite. Daca din punct de vedere al sanatatii nu stai foarte bine, acest lucru nu este valabil si in viata sentimentala, in cazul careia lucrurile evolueaza foarte repede si bine pentru relatia de cuplu.

Varsator

Nu prea ai idee ce se intampla cu tine in aceste zile. Ba primesti laude, ba esti criticat si nu mai intelegi nimic. Cel mai bine ar fi sa te linistesti si sa calculezi exact ceea ce ai facut si ceea ce trebuie sa faci in continuare pentru a fi sigur ca este bun modul in care ai procedat. Abia apoi trebuie sa iti pui intrebari in legatura cu ce cred ceilalti.

Pesti

Ai foarte multa treaba, dar nu iti sta deloc gandul la acest lucru si de comporti exact ca un adolescent indragostit. Ai grija si coboara cu picioarele pe pamant inainte de a fi nevoie sa te aduca cineva. Incerca sa dai dovada de mai multa diplomatie la locul de munca.

Berbec

Esti o persoana indrazneata, asa ca nu ar trebui sa iti fie frica sa dai piept cu o situatie cam dificila ce are loc la locul de munca, din cauza unui coleg care nu prea isi face treaba, dar pentru ca este tinut in brate de cineva important isi permite sa calce munca celorlati in picioare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa spui ceea ce gandesti, insa cu diplomatie si bun simt.

Taur

Astrele prevad o zi foarte buna din punct de vedere sentimental pentru tine si pentru partenerul tau de viata. Inca de dimineata o sa aveti o discutie pentru a pune la punct cum o sa va petreceti seara, iar concluzia la care ajungeti va fi pe placul amandurora. Nici la locul de munca nu ai de ce sa te plangi.

Gemeni

Ai facut un lucru foarte bun la locul de munca si ai parte de aprecierile celor din jur. Ei bine, acesta este un moment bun de a spune si tu ceea ce crezi si ce dorinte ai in continuare de la locul tau de munca. Din punct de vedere sentimental, astrele arata ca urmeaza o perioada agitata, punandu-se problema de o noua relatie, in cazul in care nu esti deja implicat in una.

Rac

Oricat de mult ti-ar placea tie apa, astazi nu ai chef sa ploua si este foarte posibil ca dorinta sa iti fie indeplinita, insa nu ai cum sa scapi de frigul de afara, asa ca oricunde ai pleca astazi ar fi indicat sa te imbraci foarte gros. Astrele te influentezeza in viata de cuplu si pentru ca reprezinti cea mai ospitaliera zodie, astazi o sa ai parte de cativa musafiri.

Leu

Ti-ai amintit ca ai ceva important de facut astazi, insa nu si ce anume si asta te tine ca pe jar. Din fericire, o sa iti amintesti in jurul pranzului ce anume trebuia sa rezolvi inca de la prima ora si o sa reusesti sa rezolvi totul in timp util. Asta va face ca seara sa fie una foarte placuta si petrecuta in sanul familiei.

Fecioara

Cel mai bine simti in prezenta partenerului si exact asta se va intampla astazi, cand vei sta mai mult cu persoana iubita si, dupa cateva zile de agitatie, o sa puteti petrece putin timp doar in familie. Pana la a petrece timpul cu partenerul de viata, trebuie sa rezolvi cateva probleme la locul de munca pe care le-ai cam amanat si deja acum au devenit urgente.

Balanta

Lasa ambitia si orgoliul de-o parte macar pentru o zi si asculta si tu exact ce vor cei din jur de la tine. Daca vei face acest lucru, o sa observi ca lucrurile nu stau exact asa cum credeai tu si, de asemenea, o sa realizezi cum trebuie sa procedezi pentru ca lucrurile sa se aranjeze in folosul tuturor.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic
Comentarii