Horoscop: 28 octombrie

Vineri, 28 Octombrie 2016, ora 07:18
7755 citiri
Horoscop: 28 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Te entuziasmezi imediat cand un prieten te anunta ca urmeaza sa plecati intr-o calatorie menita sa va imbogateasca bagajul de cunostinte, dar si sufleteste.

Sagetator

Risti o suma. Nu este vorba despre putini bani, dar nici despre multi. Un prieten are mare incredere in afacerea sa si te hotarasti sa investesti.

Capricorn

Nu se va intampla nimic remarcabil astazi, ci doar o sa te pregatesti pentru o sedinta care va urma saptamana urmatoare.

Varsator

Te confrunti cu niste schimbari notabile la locul de munca si cu care nu esti de acord. Ai protestat cand s-au facut propunerile si o faci in continuare.

Pesti

Intampini dificultati de ordin sentimental. Nu comunici cum trebuie cu cineva drag din familie si ajungeti sa aveti divergente cauzate de opinii diferite.

Berbec

Inca de la inceputul anului te gandeai la ceea ce urmeaza sa pui in practica in urmatoarele zile. Ai emotii, pentru ca timpul a trecut foarte repede. Esti pregatit pentru acest test.

Taur

Intri intr-un conflict cu un coleg de la birou din cauza ca acesta nu se poate integra si te acuza pe tine. Nu te deranjeaza prea mult atitudinea sa si incerci sa iti vezi linistit de munca.

Gemeni

Esti melancolic si cu greu reusesti sa iesi din aceasta stare. Nu te implici cum ar trebui in ceea ce se intampla la locul de munca si cineva iti atrage atentia.

Rac

Te poti astepta la un succes rasunator astazi. Intalnesti o persoana pe care o consideri foarte simpatica si pe aceeasi lungime de unda ca tine si discutati ore in sir despre un domeniu care va intereseaza pe amandoi.

Leu

Incerci sa iti ascunzi grijile si emotiile. Ceva te nemultumeste si eviti sa discuti cu partenerul de viata. Acesta observa si te indeamna sa vorbesti liber. O sa te simti eliberat apoi.

Fecioara

Grabeste-te cu predarea proiectului la care lucrezi. Te incadrezi in timp, dar cineva munceste din greu pentru a fi mai rapid ca tine si poti sa ratezi o finantare.

Balanta

Primesti prea multe informatii de la multi oameni si nu esti sigur care sunt corecte si care sunt promovate doar pentru a te induce in eroare. Trebuie sa le analizezi foarte bine inainte de a lua o decizie.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 28 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic