Horoscop: 28 septembrie 2017

Joi, 28 Septembrie 2017, ora 07:12
6750 citiri
Horoscop: 28 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Iubirea este cuvantul cheie al zilei pentru tine. Dupa o perioada destul de ametitoare, incepi sa iti faci ordine in ganduri si in sentimente. Te lasi purtat intr-o aventura.

Scorpion

Trebuie sa iti indrepti atentia catre o latura careia nu prea i-ai acordat importanta in ultima vreme. De rabdare ai mai multa nevoie ca oricand, pentru ca oamenii sunt foarte emotivi.

Sagetator

Ofera-ti timpul necesar pentru a te acomoda cu o situatie care la inceput pare foarte nepotrivita pentru principiile si ideile tale despre viata.

Capricorn

Trebuie sa inveti din tot ce se intampla astazi si sa te lasi singur sa devii mai puternic. Daca esti singur, este o perioada foarte buna pentru a face ceea ce iti doresti.

Varsator

Vor fi cateva discutii contradictorii cu cineva pe care il privesti ca pe un rival. In urma acestora o sa realizezi ca, de fapt, sunteti pe aceeasi lungime de unda si chiar puteti forma o echipa.

Pesti

Daca trebuie sa explici cuiva ceva, fa-o asa cum simti tu. Foloseste-ti propriile cuvinte fara sa te gandesti la ceea ce trebuie sa spui, ci la ceea ce vrei sa spui.

Berbec

Mintea ta este intr-o forma maxima si ai o multime de idei pentru a termina cat mai repede proiectele pe care le ai in lucru. Erai intr-o incurcatura si nu puteai sa iesi din aceasta situatie, dar o sa te simti excelent pentru ca vei reusi de unul singur.

Taur

Imparti lumina si energie pozitiva in jurul tau. Prietenii isi doresc sa stea in preajma ta, pentru ca stii ce si cand sa spui. Vei fi sprijinul pentru o persoana de care te-ai apropiat foarte mult in ultima vreme.

Gemeni

Va fi o zi foarte interesanta din punct de vedere romantic. O scanteie ce parea mica la inceput te va aduce acum intr-un punct in care emotiile vor pune stapanire pe tine.

Rac

Treci de la o extrema la alta. Nu esti sigur pe ceva si consideri ca ai nevoie de ajutor. Pana la urma, iti vei da seama ca te poti descurca singur. Va fi un moment in care o sa creasca mult increderea in tine.

Leu

Trebuie sa gandesti limpede si sa faci alegeri care sa te duca pe un drum la care visezi de ceva timp. Esti capabil sa faci un pas in spate si sa iti analizezi sentimentele si trairile exact asa cum trebuie.

Fecioara

Nu lasa pe nimeni in urma astazi. Asigura-te ca toti cei din echipa ta pot tine pasul cu tine si ajuta-i pe cei care intampina dificultati.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 28 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic