Horoscop: 29 aprilie 2015

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 06:42
4372 citiri
Horoscop: 29 aprilie 2015
Foto: Ziare.com

Taur

Armonie este cuvantul de ordine astazi in privinta taurilor. Nimic nu te deranjeaza, oricat de tendentioase ar fi exprimarile unor oameni din jurul tau.

Gemeni

Te zbati destul de mult pentru ca proiectul tau sa iasa asa cum iti doresti si te deranjeaza cand vezi ca unii dintre colegi nu se comporta la fel. Spui ceea ce iti provoaca neplaceri si lucrurile se vor rezolva.

Rac

Esti foarte rabdator cu oamenii care nu inteleg imediat ceea ce li se cere, dar cineva scoate tot ce este mai rau in tine. Cedezi si o sa ridici tonul. Pana la urma te calmezi si iti ceri scuze pentru iesirea nervoasa.

Leu

Trebuie sa te stapanesti destul de bine, pentru ca dimineata o sa fii supus unui stres foarte mare. Dupa-amiaza vine cu vesti mai bune pe toate planurile.

Fecioara

Vrei sa te impui cu orice pret chiar daca risti sa ranesti pe cineva in drumul tau. Soarele te va influenta destul de mult si pana la urma o sa iti dai seama unde ai gresit.

Balanta

Cineva isi varsa nervii pe cei din jur si ii atragi atentia. Intri intr-o discutie tensionata, dar esti foarte calm si linistit in aceasta perioada si tai raul de la radacina.

Scorpion

Planeta iubirii te face sa fii mult mai romantic. Profiti de conjuctura si pui la cale o surpriza pentru partenerul de viata. Acesta va fi impresionat pana la lacrimi.

Sagetator

Chemi in vizita cativa prieteni sau organizezi o iesire in oras asa cum faceati cand v-ati imprietenit. Iti era dor sa petreceti cateva ore ca pe vremuri.

Capricorn

Primesti o invitatie pentru petrecerea weekendului viitor si cum nu aveai nimic altceva de facut te gandesti sa o accepti. Pe de alta parte, ai vrea sa stai acasa si sa te odihnesti.

Varsator

Nu esti hotarat si nu poti sa oferi un raspuns clar pentru o solicitare facuta de cineva acum cateva saptamani. Ceri un ragaz de cateva zile, dar ai putea sa intampini probleme.

Pesti

Iti asculti intuitia si semnezi un contract sau faci o promisiune importanta pentru viitorul tau. Si la birou se anunta o zi solicitanta, dar plina de satisfactii.

Berbec

Daca nu esti implicat intr-o relatie, acum este momentul sa profiti de invitatiile primite. Nu cauta nod in papura tuturor celor pe care ii intalnesti, pentru ca trec sanse pe langa tine.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 29 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic