Horoscop: 29 decembrie 2010

Miercuri, 29 Decembrie 2010, ora 07:14
2328 citiri
Horoscop: 29 decembrie 2010
Foto: Ziare.com

Capricorn

Azi nu vrei sa auzi de probleme, de proiecte sau de altceva legat de locul de munca. Esti pus pe odihna si nimic nu te poate scoate din ritmul tau. Doar spre seara te vei hotari sa mergi la cumparaturi.

Varsator

Aveai planuri mari pentru sfarsitul anului, insa acum afli ca trebuie sa schimbi putin programul si desi nu iti face mare placere nu ai cum sa rezolvi problemele fara aceste schimbari. Daca stai sa te gandesti mai bine, iti dai seama ca tot raul spre bine.

Pesti

Astazi o sa te intalnesti cu niste persoane foarte dragi si nu vrei sa faci nimic altceva decat sa stai de vorba cu ele. Chiar poti sa spui ca ziua aceasta este cea mai buna din ultima vreme.

Berbec

Seara vei face un drum in interes personal, insa pana atunci trebuie sa te ocupi atent de cateva lucruri importante de la locul de munca. Asta se intampla pentru ca vrei sa termini anul fara sa lasi treburile neterminate.

Taur

Ai ajutat pe cineva cu bani si acum iti dai seama ca nu ai destui pentru a cumpara tot ceea ce iti trebuie. Va trebui sa te descurci cu ceea ce ai pentru ca nu poti cere banii inapoi acum. Oricum, pana la urma va iesi totul bine si vei mandru de ceea ce ai realizat.

Gemeni

In aceasta perioada orice s-ar intampla nu ai cum sa nu te bucuri ca ii ai pe toti cei dragi alaturi de tine, asa ca orice s-ar intampla nu trebuie sa iei in seama toate rautatile.

Rac

In aceste zile ar fi o idee buna sa faci o mica excursie la munte sau macar intr-un loc special pentru tine si pentru partenerul de viata. Daca toate acestea nu sunt posibile, macar incearca sa petreci mai mult timp cu el.

Leu

Inca de dimineata primesti o veste buna de la o ruda si asta iti va face ziua cu totul si cu totul deosebita. Un prieten te va invita in oras pe seara, insa va trebui sa refuzi invitatia pentru ca vei prefera sa petreci timpul cu familia.

Fecioara

Ai lasat pe ultima suta de metri cumparaturile si acum iti dai seama ca nu ai luat tot ceea ce trebuia pentru a te pregati pentru sfarsitul anului. Ar fi indicat ca macar astazi sa faci totul potrivit programului pentru a nu ajunge intr-un punct critic.

Balanta

Ai plecat la cumparaturi si ai aruncat cu banii in stanga si in dreapta pana ai realizat ca ai ramas cu portofelul gol. Insa nici macar acest lucru nu te intristeaza, pentru ca banii au fost dati pe cadouri pentru persoanele pe care nu ai apucat sa le vezi de Craciun.

Scorpion

Astazi ai foarte multa treaba acasa, asa ca refuza orice invitatie primita de la prieteni si ocupa-te de acest aspect. Abia pe seara, dupa ce ai terminat, poti sa te gandesti sa iesi in oras.

Sagetator

Nu ai chef sa mergi in vizita la nimeni, insa esti pregatit pentru a-i primi pe prieteni la tine, asa ca ziua ce parea a fi un dezastru de dimineata se termina cu bine.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic