Horoscop: 29 decembrie 2015

Marti, 29 Decembrie 2015, ora 07:00
3726 citiri
Horoscop: 29 decembrie 2015
Foto: Ziare.com

Capricorn

Se anunta un progres din punct de vedere financiar si esti foarte mandru ca actiunile din ultima vreme incep sa isi arate roadele.

Varsator

Multe dintre ideile tale obtin unda verde si deja incepi sa faci planuri pentru inceputul anului. Esti foarte entuziasmat.

Pesti

Este o zi ideala pentru pestii care vor sa petreaca putin timp singuri si in liniste. Te simti obosit si profiti de aceste clipe.

Berbec

O idee ce are in centru o actiune caritabila iti ofera liniste aparte si te imbogateste sufleteste. Esti mandru de faptul ca poti ajuta pe cineva la nevoie, renuntand la ceva al tau.

Taur

Intri intr-o perioada plina de succes pe toate planurile. La birou statisticile te pozitioneaza pe un loc bun, iar acasa te intelegi de minune cu familia.

Gemeni

Cauti liniste psihica si incerci sa descoperi noi tehnici de relaxare. Cineva iti recomanda un curs, in urma caruia o sa te simti excelent.

Rac

Traversezi o perioada in care astrele te avantajeaza. Planeta iubirii si Soarele te aduc pe un drum potrivit din toate punctele de vedere.

Leu

Popularitatea cuiva te pune in umbra si la prima vedere te simti neglijat, dar apoi te bucuri alaturi de amicul tau. Succesul sau te va inspira.

Fecioara

Esti foarte ocupat, dar o sa cooperezi excelent cu oamenii din jurul tau si impreuna o sa terminati ceva ce singur nu ai fi reusit.

Balanta

Simti o mare nevoie de a te inconjura de cei dragi si pleci la drum inca de dimineata. Dupa-amiaza si seara vor fi de vis.

Scorpion

Te ocupi de gospodarie si pregatesti casa pentru oaspeti. Nu vor fi putini la numar, asa ca asteapta-te sa fii epuizat seara.

Sagetator

O zi minunata pentru excursii, calatorii mai lungi sau pentru a merge in vizita la rude.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 29 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic