Horoscop: 29 martie 2016

Marti, 29 Martie 2016, ora 07:01
4420 citiri
Horoscop: 29 martie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

In prima parte a zilei o sa rezolvi aspecte importante ale vietii personale si care, cel mai probabil, vor avea legatura cu partenerul de viata. Planeta iubirii te-a influentat in ultima perioada si ai fost mult mai atent la semnalele venite dispre aceasta.

Taur

Iti rezervi timp pentru a te ocupa de niste acte si contracte menite sa iti usureze munca pe viitor. De asemenea, programul iti permite sa analizezi si niste propuneri de colaborari pe care le-ai primit de curand.

Gemeni

Simti nevoia sa interactionezi cu mai multi oameni si sa socializezi, asa ca mergi intr-un loc unde stii ca se va intampla cu siguranta asta.

Rac

Nu spune cu voce tare ceea ce gandesti, pentru ca cineva ar putea interpreta gresit. Contempleaza in liniste asupra planurilor si abia cand ai o decizie finala anunta-i pe ceilalti.

Leu

Te apropii mai mult de o persoana care-ti impartaseste ideile si in privinta careia te simti pe aceeasi lungime de unda. Pe de alta parte, acasa se rezolva unele chestiuni care te impiedicau sa te odihnesti.

Fecioara

Pana la amiaza faci ordine in program si iti setezi anumite prioritati. Apoi, te vei putea concentra si pe actiuni care nu au legatura cu slujba, ci care te fac sa te relaxezi.

Balanta

Dezvolti o tehnica de comunicare care o sa te ajute mult in aceasta perioada. Aveai o problema de socializare si ceea ce se intampla acum te va face sa depasesti aceasta bariera.

Scorpion

Ajungi la un reprezentant al statului, iar discutiile nu vor incepe foarte bine, dar se vor finaliza excelent, pentru ca vei scapa de o datorie mai veche.

Sagetator

Atunci cand esti prins intr-o discutie, ai grija sa fie mai mult un dialog decat monolog, pentru ca cel din fata ta vrea sa iti transmita ceva si nu o sa poata daca nu il lasi sa vorbeasca.

Capricorn

Daca vrei ca oamenii din echipa ta sa inteleaga ce-ti doresti, fii foarte clar. Nu te astepta ca cineva sa te cunoasca atat de bine, incat sa stie de la inceput ceea ce vrei de la el.

Varsator

Iti vei face putin timp pentru a te ocupa de ceva ce te-a rugat partenerul de viata. A trecut destul de multa vreme de atunci, dar cel drag se va bucura ca nu a fost nevoit sa iti aminteasca el din nou.

Pesti

Ocupa-te mai mult de locuinta. Fa curat, schimba mobilierul sau pur si simplu rearanjeaza-le ordinea, pentru ca vine in vizita o persoana care, desi nu este soacra, se comporta ca una si mereu critica.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 29 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic