Horoscop: 29 octombrie 2013

Marti, 29 Octombrie 2013, ora 07:19
3708 citiri
Horoscop: 29 octombrie 2013
Foto: Ziare.com

Scorpion

Sa inveti din propriul trecut este foarte bine, mai ales atunci cand esti pe punctul de a comite din nou o greseala. Fii mult mai atent la ce acte semnezi. Altfel, esti nevoit sa platesti ceva din propriul buzunar.

Sagetator

Te incanta faptul ca un coleg vrea sa invete de la tine ceva, dar te deranjeaza ca este mult prea lingusitor. Suspectezi ca vrea sa obtina ceva de la tine.

Capricorn

Un prieten depaseste limita bunului simt. Pune intrebari mult prea indiscrete si te deranjeaza ca a trecut de o bariera. Te enervezi in timpul discutiei cu el.

Varsator

Este o zi foarte importanta la birou. O sa afli daca munca din ultima vreme a fost de folos sau daca primesti altceva in loc.

Pesti

Ai riscat cand ai luat o decizie fara sa te consulti cu partenerul de viata. Acum trebuie sa repari greseala facuta, pentru a nu ajunge la discutii si mai neplacute.

Berbec

Suferi din cauza ca nu mai ai destul timp la dispozite pentru a te ocupa de propriile placeri. Asa ca, te-ai decis ca astazi sa te rasfeti. Mergi la un masaj. O sa te umpli de energie.

Taur

Te certi cu unul dintre parinti, pentru ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Nu te astepta ca discutia sa se termine astazi, pentru ca este una care va dura saptamani intregi.

Gemeni

Scoate-ti la inaintare toate armele secrete. Trebuie sa lupti pentru ideile tale. Altfel, un coleg iti va lua fata si o sa ratezi o promovare.

Rac

Descoperi o lume noua astazi. Pana acum nu te-a interesat acest domeniu, insa afli lucruri interesante si realizezi ca ai pierdut timpul fara rost.

Leu

Ia in calcul un exercitiu astazi: fa lucrurile cum nu le-ai face in mod normal. In acest fel o sa experimentezi ceva nou, ceva ce te-ar putea ajuta sa te intelegi mai bine cu cei din jur.

Fecioara

Un prieten are o invitatie speciala pentru tine. O sa ajungi intr-un loc in care iti doreai de mult timp sa mergi, dar nu aveai timp. Vei cunoaste oameni care au un trecut interesant si de la care ai multe de invatat.

Balanta

Ai uitat sa faci ceva ce te-a rugat in urma cu o saptamana seful tau. O sa ai necazuri. Data viitoare scrie pe o foaie si tine-o in fata ta.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#horoscop 29 octomrbie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic