Horoscop: 3 aprilie 2017

Luni, 03 Aprilie 2017, ora 07:07
7910 citiri
Horoscop: 3 aprilie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

Va fi una dintre acele zile in care iti doresti sa ai un ciocan langa tine si sa spargi telefonul cand incepe sa sune. Pana la urma, vei reusi sa te mobilizezi si sa ajungi la birou, posibil cu intarziere. De la amiaza ti se va schimba total starea de spirit.

Taur

O zi plina de sarcini, comisioane, multe drumuri si contracte. Nu vei avea o clipa libera, dar asta inseamna si ca esti pe drumul cel bun. Seara te ocupi de un proiect personal.

Gemeni

Te simti excelent atunci cand lucrurile sunt bine organizate si sarcinile par ca se rezolva singure. Totusi, nu te baza doar pe echipa, ci ocupa-te cu grija de partea ta de responsabilitati.

Rac

Cineva iti face o recomandare in legatura cu viata sentimentala si crezi ca ar merita sa incerci acest lucru. Seara o vei petrece in aer liber.

Leu

Se intampla ceva care iti da foarte mare incredere vizavi de sarcinile tale. Poate fi un sfat sau o lauda primita la momentul potrivit.

Fecioara

Esti plin de energie si nimeni nu se intelege cu tine, pentru ca vrei sa faci doar ceea ce iti place. Trebuie sa te linistesti si sa te conformezi regulilor pentru a nu avea probleme.

Balanta

Cineva din trecut revine in viata ta si iti da programul peste cap, pentru ca trebuie sa rezolvi niste chestiuni lasate demult balta, pentru a incheia un capitol.

Scorpion

Vrei sa cumperi ceva, dar situatia financiara nu iti permite acum. Nu te imprumuta. Mai bine amana momentul decat sa acumulezi datorii.

Sagetator

In sfarsit, descoperi solutia pentru ceva ce iti venea obsesiv in gand in fiecare seara, chiar inainte sa adormi.

Capricorn

Traiesti foarte intens tot ceea ce ti se intampla. Ai emotii si astepti o veste buna. Prima parte vine la amiaza, dar momentul culminant va fi seara.

Varsator

Nu iti place ceva la infatisarea ta si crezi ca toti observa acel detaliu. Intreaga zi va fi legata de acest lucru. Trebuie sa treci peste, pentru a nu deveni paranoic.

Pesti

Tii foarte mult la principiile tale si nu vrei sa incalci niciunul. Totusi, trebuie sa fii putin mai deschis catre nou si sa accepti ceea ce ti se propune. Altfel o sa regreti.

Citeste si Horoscopul lunii aprilie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 3 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic