Horoscop: 3 august 2016

Miercuri, 03 August 2016, ora 07:46
4467 citiri
Horoscop: 3 august 2016
Foto: Ziare.com

Leu

Usor, usor lucrurile se vor aseza in ordinea dorita de tine. Important este sa nu iti pierzi rabdarea si sa lasi fiecare lucru sa isi urmeze drumul firesc.

Fecioara

Fii rezervat in declaratii, pentru ca cineva ar putea interpreta gresit sinceritatea ta. Acasa, o sa primesti musafiri - cateva rude ale partenerului de viata.

Balanta

Esti meteo sensibil si din cauza schimarilor de temperatura bruste nu te vei simti prea bine. Incearca sa eviti iesirile in aer liber si odihneste-te mai mult.

Scorpion

Anumite aspecte ale vietii tale - pe care ai incercat sa le eviti - te ajung acum din urma si trebuie sa le confrunti. Datorita faptului ca esti o persoana organizata iti va fi foarte usor sa le rezolvi.

Sagetator

Cupidon a tras o sageata catre inima ta astazi. Esti foarte indragostit. Nu neaparat de o persoana noua, ci chiar de partenerul de viata, care te ia prin surprindere cu un gest care nu il caracterizeaza.

Capricorn

Intri intr-un usor blocaj astazi si nu vrei sa mai faci nimic. Nu iti place ceva si refuzi sa te ocupi de aceasta activitate. Te asteptai la masuri de pedepsire dar, din contra, o sa ti se faca o propunere foarte interesanta.

Varsator

Energia creativa o sa te ajute sa bifezi o reusita pe plan personal. Termini un proiect pe care l-ai inceput acum ceva timp si de care nu te-ai putut ocupa asa cum trebuie.

Pesti

Alege cu atentie actiunile la care participi. Evita-le pe cele care iti consuma fara rost energia si nu sunt constructive. Ceva aduce linistea in viata ta.

Berbec

Dragostea si romantismul vor atinge cote maxime astazi. Ai cunoscut pe cineva sau te reconectezi cu partenerul de viata, care, in sfarsit, cedeaza rugamintilor tale.

Taur

Este cazul sa iti reanalizezi relatia personala. Daca ceva te deranjeaza, a venit clipa sa se asezi la masa cu sotul/sotia si sa discuti aceste aspecte. Nu ignora nici ceea ce al de spus, pentru ca doar in acest fel o sa reusiti sa depasiti obstacolele.

Gemeni

O sa fii foarte atent la comportamentul celor din jur si o sa le analizezi fiecare miscare. Pe de-o parte vrei sa inveti de la oamenii pe care ii consideri mai buni ca tine, dar vrei sa si corectezi ceva in privinta altora.

Rac

Iti este foarte dor de cineva si nu te poti concentra la treaba din cauza acestui lucru. Nu o sa rezolvi nimic in acest fel. Cel mai bine ar fi sa iti termini sarcinile de la birou si apoi sa pleci direct catre persoana respectiva.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 3 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic