Horoscop: 3 decembrie 2014

Miercuri, 03 Decembrie 2014, ora 07:12
4224 citiri
Horoscop: 3 decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Sagetator

Primesti bani astazi, dar nu trebuie sa ii arunci imediat pe fereastra. Pastreaza-i pentru urmatoarele saptamani, cand se anunta cheltuieli ceva mai mari.

Capricorn

Te implici intr-un proiect care iti poate aduce pe langa faima si o crestere a veniturilor lunare. Important este sa te tii te treaba si sa fii devotat.

Varsator

Oricat de mult ti-ar prinde bine o mana de ajutor, nu cere de la oameni in care nu ai 100% incredere, ci doar de la cei apropiati care te-au ajutat si in alte randuri.

Pesti

Esti invitat la un eveniment special pentru o ruda, dar uiti ora la care trebuie sa ajungi si o sa intri intr-o incurcatura. Va trebui sa ii multumesti partenerului de viata, pentru ca el se va ocupa de tot.

Berbec

Participi la o intalnire importana. Este posibil sa afli ceva ce are legatura cu viata ta profesionala, poate chiar o oferta pentru o slujba noua.

Taur

Daca vrei sa vinzi ceva, acum este momentul potrivit, pentru ca domeniul afacerilor este unul infloritor pentru tauri. Poti chiar sa pui bazele unui nou proiect.

Gemeni

Cineva vrea sa te vada neaparat, dar tu nu si incerci sa gasesti tot felul de scuze pentru a te asigura ca nu dai ochii cu el.

Rac

Te cam prinde oboseala. Ti-ar prinde bine cateva zile de pauza petrecute in compania celui drag. Poate mergeti cateva zile la munte.

Leu

Pui la bataie toata forta de care dispui pentru a te asigura ca vei iesi castigator din lupta pe care o duci zilele acestea. Astrele sunt de partea ta.

Fecioara

Simti ca astazi incepe o noua etapa din viata ta si vrei sa faci totul ca la carte, asa ca iti analizezi fiecare pas pentru a nu face nimic gresit.

Balanta

Fii foarte atent la drum, pentru ca pot sa apara probleme in privinta transportului. In rest, numai de bine din partea astrelor, care au un plan mare pentru saptamana viitoare.

Scorpion

Daca esti o fire aventuroasa, pleaca imediat la drum, pentru ca vremea iti permite sa pui in practica multe dintre lucrurile la care te-ai gandit in ultimul timp.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 3 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic