Horoscop: 3 februarie 2011

Joi, 03 Februarie 2011, ora 07:13
3674 citiri
Horoscop: 3 februarie 2011
Foto: Ziare.com

Varsator

Proiectele de la locul de munca nu iti dau pace si nu prea ai timp sa termini totul in timp util. Totul se va rezolva dupa ce vei primi ajutorul unui coleg, care a ajuns la concluzia ca ai primit cam multe sarcini in ultima vreme. Totul va merge bine in relatia personala, insa trebuie sa ai grija la ton atunci cand ii ceri ceva partenerului de viata pentru a nu avea impresia ca ii reprosezi ceva.

Pesti

Astazi si maine va fi o perioada buna pentru a incheia contracte, in cazul in care lucrezi in comert. De asemenea, in cazul in care domeniul in care profesezi are legatura cu sume mari de bani ar fi o idee buna sa incepi noi proiecte. Tot astazi vei primi cateva oferte de colaborari. Cu alte cuvinte, vei avea o zi plina din punct de vedere profesional. Astazi nu prea ai timp de viata personala, insa va veni si timpul sau.

Berbec

Ai uitat de o promisiune facuta si acum suporti consecintele. Ar fi cazul sa incerci sa faci ceva pentru a remedia problema si pentru a-ti cere scuze in fata persoanei fata de care ai gresit. Abia dupa ce o sa rezolvi acest aspect o sa poti sa te ocupi de treburile de la locul de munca.

Taur

Daca din punct de vedere profesional cresti, nu poti spune ca asta se intampla si din punct de vedere personal, pentru ca singur ai cam intrat in niste incurcaturi. Pentru ca lucrurile sa nu se agraveze, ai grija sa nu sari din lac in put. Nu ar fi o idee rea sa ii pregatesti o surpriza partenerului de viata.

Gemeni

Ai crezut ca poti scapa mereu de probleme, insa uite ca nu se intampla mereu cum vrei tu si astazi va trebui sa faci fata unor provocari cam dificile. Daca vezi ca nu te descurci, nu ezita sa ceri ajutorul unui apropiat. Axa vietii personale va fi influentata de Soare in aceasta perioada, ceea ce inseamna ca sunt sanse multe ca problemele sa dispara.

Rac

Primesti multe invitatii in oras, insa din cauza unor probleme personale nu le poti da curs. Oricum este mai bine pentru ca prezenta unor anumite persoane te-ar putea deranja, asa ca mai bine iti vezi de treburile tale. Anumite persoane din anturajul tau au nevoie de ajutorul tau, asa ca asigura-te ca iti faci timp si pentru ele.

Leu

Este o zi a complimentelor pentru tine. Partenerul nu se opreste din a spune cat de mult ii place de tine, colegii de munca iti admira tinuta, iar familia iti aminteste cat de mandra este de realizarile tale. Incearca totusi sa nu ti-o iei in cap si sa faci ceva gresit tocmai acum. Aceste lucruri iti vor oferi mai multa incredere in tine si o sa te poti concentra mai bine asupra proiectelor de la locul de munca.

Fecioara

De ce iti faci mereu probleme cand de fapt ar trebui sa lasi lucrurile sa se rezolve de la sine? Pentru ca asa esti tu, stim. Insa incearca sa nu mai dai atat de multa importanta unor lucruri neinteresante. Asta inseamana ca astazi sa nu iti faci probleme in legatura cu un proiect de la locul de munca, pentru ca totul se va rezolva de la sine.

Balanta

Esti foarte ambitios si asta se observa in actualul tau proiect. Desi toata lumea ti-a spus sa abandonezi proiectul pentru ca nu ai sanse de reusita, tu nici macar nu ai vrut sa auzi si uite ca ai avut dreptate. Acum trebuie sa ai grija la colegii care nu sunt tocmai multumiti ca tu ai reusit ceva ce ei au spus ca nu este posibil de realizat.

Scorpion

Astazi vei avea mici probleme din punct de vedere financiar. Ar inseamna fie ca ai uitat sa platesti unele facturi, fie ca primesti o amenda de circulatie sau RATB. Putina mai multa grija nu ar strica.

Sagetator

Astepti cu mare nerabdare o veste, insa nu stiu multi despre asta si de aceea nu inteleg de ce esti asa agitat. Poate dupa ce vei afla le vei spune si lor pentru a detensiona atmosfera. Si nu uita ca astazi ai programata o intalnire importanta la locul de munca.

Capricorn

Ai intampinat o problema mica din punct de vedere financiar, insa s-a rezolvat repede si acum iti poti vedea linistit de celelalte proiecte de la locul de munca. Stai linistit ca indiferent de deciziile luate cel putin o persoana iti va fi alaturi si te va sprijini, partenerul de viata.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic