Horoscop: 3 februarie 2017

Vineri, 03 Februarie 2017, ora 07:03
6990 citiri
Horoscop: 3 februarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Ai lipsit o perioada de la birou sau ai ratat discutii importante si vrei sa iti faci o idee despre ceea ce te asteapta in continuare. Trebuie sa alegi cu grija persoana de la care vrei sa te informezi.

Pesti

Ai un plan pentru a-ti imbunatati situatia financiara. Nu vrei sa spui nimanui ce ai de gand sa faci, dar te grabesti sa-ti pui in aplicare cat mai repede ideile.

Berbec

Vrei sa il rogi ceva pe partenerul de viata. Trebuie sa il prinzi intr-un moment bun, pentru ca risti ca rezultatul sa nu fie pe placul tau.

Taur

Iti atrage atentia un detaliu pe care l-ai aflat din intamplare si nu te mai poti concentra la nimic altceva. Trebuie sa termini cat mai repede treaba de la birou ca seara trebuie sa te intalnesti cu cineva si nu este indicat sa ratezi evenimentul.

Gemeni

Ti-ai setat obiective importante pentru aceasta perioada si te ambitionezi sa le finalizezi inainte de termenul impus. Nu intrece limita in privinta muncii, pentru ca risti sa te epuizezi.

Rac

Te entuziasmeaza gandul ca un prieten bun vine in orasul tau si vrei sa iti eliberezi programul pentru a te intalni cu el. Va fi o seara memorabila.

Leu

Ai o zi mai buna decat cele din ultima vreme, semn ca Soarele te influenteaza. Si acasa, dar si la birou primesti cateva vesti interesante.

Fecioara

Cineva este mult mai dragut cu tine decat de obicei. Nu te lasa atras intr-o capcana, pentru ca sigur urmareste sa obtina ceva. Delimiteaza-te de acest om pentru a nu intra intr-o incurcatura.

Balanta

Primesti un cadou care iti place foarte mult si intentionezi sa il pui in functiune cat mai curand. Te vei bucura ca un copil in dimineata de Craciun.

Scorpion

Ai o multime de treaba si o sa ramai peste program la birou. Nu refuza ajutorul pe care ti-l ofera cineva astazi, pentru ca in cateva ore o sa iti dai seama ca nu a fost o idee buna sa faci asta.

Sagetator

Te anunta multe sedinte astazi. O sa porti discutii serioase cu oameni cu functii importante. Cineva te roaga sa il ajuti cu ceva, dar il refuzi politicos, pentru ca treburile tale sunt urgente.

Capricorn

Fii foarte clar cand spui ceva, pentru ca risti ca cineva sa inteleaga gresit ceea ce ai tu de transmis si sa se ajunga la o situatie conflictuala. Primesti laude pentru o actiune mai veche.

Citeste si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 3 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie , #horoscop zilnic