Horoscop: 3 ianuarie 2018

Miercuri, 03 Ianuarie 2018, ora 06:34
8775 citiri
Horoscop: 3 ianuarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Datorita carismei tale atragi o persoana pe care o placi foarte mult. Atat tu, cat si ea veti fi impresionati de conexiune. Bucura-te de aceste momente.

Varsator

Nu vrei sa traiesti doar din dorinte si faci un pas catre ceva concret. Prinzi curaj sa vorbesti si sa iei atitudine. Primesti niste propuneri surprinzatoare.

Pesti

Te simti ca pe o scena la primul spectacol. Ai trac. Aduna-ti gandurile, fortele si energia si concentreaza-te la ceea ce ai de facut. O sa reusesti pana la urma.

Berbec

Nu lenevi astazi, pentru ca seara trebuie sa tragi linie si sa dai un raport. Nu uita ca succesul nu vine fara efort. Seara vei avea foarte multa energie.

Taur

Simti o mare satisfactie. Primesti vesti bune inca de la inceput de an. Ti se deschid niste usi la care ai batut de multa vreme.

Gemeni

Dupa ce iti indeplinesti datoriile de zi cu zi, investeste timpul ramas pentru pacea ta interioara. Adopta tehnici de relaxare despre care ti-a vorbit cineva de curand.

Rac

Evita-ti partenerul de viata, daca nu vrei sa aveti parte de o disputa. Nici tu si nici el nu sunteti intr-o forma buna si riscati ciocniri. Abia inspre seara o sa va relaxati.

Leu

Parca esti insotit tot timpul de sunetul lin al unei viori. Te simti foarte bine. Cineva te intreaba care sunt motivele fericirii, dar refuzi sa dezvalui.

Fecioara

O modalitate de a atenua stresul ar fi sa pleci intr-o vacanta. Chiar daca abia te-ai intors, ai putea pleca din nou. Doar asa te asiguri ca te umpli de energie si ca o sa rezisti provocarilor.

Balanta

Primesti o multime de telefoane si toate vin cu vesti bune. Inspre seara e posibil sa fii nevoit sa faci un mic compromis, pentru a te asigura ca ziua se incheie intr-o nota pozitiva.

Scorpion

Vei fi coplesit de atentie si de dragoste. Cineva iti face o surpriza, care te aduce in pragul lacrimilor. Vei fi impresionat si mut de uimire.

Sagetator

Ia in considerare sfaturile unor persoane mai in varsta, pentru ca acestea au trecut prin situatia in care te afli si s-ar putea sa iti fie de ajutor. Incearca sa infrunti totul mai relaxat.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 3 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie 2018 , #horoscop zilnic