Horoscop: 3 iulie 2013

Miercuri, 03 Iulie 2013, ora 07:05
2404 citiri
Horoscop: 3 iulie 2013
Foto: Ziare.com

Rac

Se apropie ziua ta de nastere si deja visezi la cadourile pe care urmeaza sa le primesti. Nu vor fi surprize, pentru ca ai grija ca prietenii sa afle din timp ce lucruri iti trebuie.

Leu

Cineva ti-a promis ca vine in vizita si si-a schimbat planurile, facandu-te si pe tine sa iti strici programul. Totusi, nu te gandi sa pleci in alta parte, pentru ca un prieten vrea sa discute cu tine ceva personal.

Fecioara

Din punct de vedere profesional reusesti ceva ce nu credeai ca este posibil in acest moment. Este un salt imens, ce te va ajuta sa pui bazele unei afaceri ce iti va aduce un castig financiar mare.

Balanta

Un prieten bun este acela care te asculta, nu cel cu care te vezi des si iti vorbeste doar despre problemele sale. Daca in jurul tau sunt astfel de persoane, indeparteaza-le si o sa simti mult mai bine.

Scorpion

Partenerul de viata are nevoie de sprijinul tau. Are un examen sau trebuie sa predea un proiect important si trebuie sa ii fii alaturi.

Sagetator

Intervine ceva in programul tau si nu mai poti aloca timpul unei activitati care iti face placere. Te supara acest aspect, insa sotul/sotia iti face o surpriza si o sa te simti mai bine.

Capricorn

Nu ti se pare potrivit ca cei care te critica mereu sa se numere in cercul tau de prieteni, drept pentru care incepi sa ii elimini de pe lista de cunoscuti.

Varsator

Una buna, alta rea. Asa este saptamana ta. In prima parte a zilei o sa fie liniste, insa dupa-amiaza se anunta furtuna la birou.

Pesti

Te intereseaza in mod deosebit ce explicatie iti poate oferi un apropiat care nu iti tine promisiunile facute. Te vor amuza scuzele sale.

Berbec

Nu ar strica sa faci mai multa miscare. Ai lenevit in ultima vreme, iar organismul incepe sa resimta. Chiar si un control medical ti-ar prinde bine doar pentru a te asigura ca totul este in ordine.

Taur

Rezerva-ti timp pentru propria persoana. Te-ai tot acupat de oamenii din jurul tau si te-ai ignorat pe tine. Acum a venit vremea sa iti indrepti atentia catre tine.

Gemeni

Astrele te favorizeaza astazi poate mai mult decat pe oricare alta zodie. Tot ceea ce ai in gand va prinde contur si va fi o reusita demna de sarbatorit.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic iulie 2013 , #horoscop zilnic