Horoscop: 3 iunie 2016

Vineri, 03 Iunie 2016, ora 07:52
3983 citiri
Horoscop: 3 iunie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Astazi o sa fii in slujba altora. Vrei sa faci mai mult bine, iar o actiune caritabila este tot ceea ce iti trebuie si stii exact cum trebuie sa procedezi.

Rac

Arta ti se pare un domeniu atragator astazi, asa ca mergi la teatru sau la o expozitie. Te indragostesti sau te reindragosti. Simti fluturi in stomac.

Leu

Anumite evenimente iti cresc nivelul de energie si este pozitiva. Te vei simti plin de viata si esti entuziasmat cu privire la un proiect personal. Nici la locul de munca nu vor avea loc activitati care sa te deranjeze.

Fecioara

Prieteni din copilarie se muta in apropierea ta si esti fericit ca un copil de Craciun. Acum, o sa va puteti vizita mai des. La birou, se anunta o sedinta importanta.

Balanta

Experiente la care nu te gandeai apar astazi la orizont si esti foarte incantat. Un telent de care nu erai constient iese la suprafata si o sa iti ocupe timpul.

Scorpion

De obicei, esti obiectiv si optezi mereu pentru o anumita varianta abia dupa ce te gandesti foarte mult. Dar acum te lasi prada sentimentelor si alegi cu inima.

Sagetator

Esti pregatit psihic pentru o lupta si faci primul pas. Chiar si asa vor fi cateva aspecte care te vor coplesi si vor exista momente in care o sa simti ca situatia te depaseste.

Capricorn

Ambitia ta din ultima vreme te va aduce intr-un punct invidiat de multe persoane. Stii exact cum sa procedezi cu acestea si cum sa asezi lucrurile in favoarea ta.

Varsator

Cochetezi cu ideea de a dezvolta propria afacere si notezi pe hartie cateva idei care sunt promitatoare. Nu te grabi sa faci primul pas inainte ca cineva avizat sa analizeze proiectul.

Pesti

Te concentrezi pe partea spirituala, pentru ca de multa vreme nu ai facut ceva care sa te vizeze doar pe tine. Un masaj sau chiar o ora de lectura in liniste iti vor umple bateriile.

Berbec

Esti foarte sensibil si orice vorba interpretata gresit iti poate rani sentimentele. Pentru a te proteja trebuie sa eviti intalnirile cu oamenii in care nu ai incredere. Vestea buna a zilei vine de la cineva din familie.

Taur

Iti setezi niste obiective considerate de unii prea indraznete in ceea ce priveste relatia personala. Tu esti sigur ca o sa obtii tot ce vrei si mergi pe drumul tau, lucru admirat de multe persoane.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 3 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic