Horoscop: 3 mai 2016

Marti, 03 Mai 2016, ora 07:24
4795 citiri
Horoscop: 3 mai 2016
Foto: Ziare.com

Taur

Ziua este favorabila atat pentru sarcinile de la slujba, cat si pentru cele de acasa. Daca pui pe primul plan iubirea, se anunta cateva schimbari de bun augur.

Gemeni

Abordezi o persoana pe care doreai de mai multa vreme sa o intalnesti in scop profesional. Intrevederea va fi una de succes si este posibil sa semnezi si un contract.

Rac

Faci un pas care va restabili pacea acasa. Lucrurile au fost putin tensionate in ultima vreme. Te "inarmezi" cu argumente care sa iti imbuneze partenerul de viata.

Leu

Intri intr-un dialog la care multi au ravnit si o sa iesi invingator. Partenerul tau de discutie nu are niciun as in maneca, in comparatie cu tine. Te-ai pregatit intens pentru aceasta confruntare.

Fecioara

Iei parte la o activitate creativa si poate ceea ce o sa faci va ajunge cadoul unui amic. Esti foarte mandru de ceea ce realizezi si o sa trimiti fotografii prietenilor.

Balanta

Esti foarte sociabil si discuti chiar si cu oameni pe care de obicei ii ocolesti. Starea de spirit este una excelenta, iar seara o sa fii foarte fericit datorita a ceva ce se va intampla acasa.

Scorpion

Dupa cateva zile de pauza, ajungi la birou cu o lista mare cu lucruri de facut. Nu vei avea timp nici macar de pauza de masa, dar cand te gandesti la ce rezultate o sa ai nici nu mai conteaza.

Sagetator

Invata sa culegi doar ceea ce trebuie din ceea ce iti ofera viata si nu iti pierde timpul cu lucruri inutile. Poti chiar sa urmezi un curs in acest sens.

Capricorn

Vrei sa incepi ziua cu o pauza chiar daca nici in ultimle zile nu prea te-ai spetit cu munca. Ti-ai facut un calcul si stii exact cat timp iti permiti sa te mai odihnesti.

Varsator

Esti convins ca cineva iti ascunde in mod voit niste informatii si vrei sa clarifici lucrurile. Ai grija, pentru ca te afli in ape tulburi. Cel mai bine ar fi sa iti rezolvi treaba fara sa te intrebi cu ce se ocupa ceilalti.

Pesti

Afli ceva ce te va ajuta foarte mult la viitorul proiect. Esti foarte incantat pentru ca o sa faci echipa cu o persoana de care esti foarte apropiat.

Berbec

Trebuie sa inveti sa fii mai diplomat, pentru ca intri in contact cu oameni care nu apreciaza persoanele mult prea directe, chiar daca au dreptate. Trebui sa inveti sa vorbesti atunci cand trebuie si cum trebuie, daca vrei sa semnezi un contract cat mai repede.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 3 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic