Horoscop: 3 martie 2017

Vineri, 03 Martie 2017, ora 07:47
6002 citiri
Horoscop: 3 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

O veste mare pe care o primeste un amic este o chestie senzationala si pentru tine. Seara o sa sarbatoriti acest lucru. Vei fi motivat sa pasesti pe un drum destul de anevoios, dar la sfarsitul caruia te poate astepta o surpriza financiara.

Berbec

Cand vine vorba despre gestionarea banilor familiei trebuie sa comunici mai mult cu partenerul de viata, pentru ca pot sa apara discutii neplacute.

Taur

Se anunta o zi plina. Multe telefoane, sedinte, proiecte noi, dar si vesti bune legate de partea financiara. Vei avea parte de discutii constructive si care te vor face sa indraznesti mai mult.

Gemeni

Cineva iti impune o regula cu care nu esti de acord. Mai bine te conformezi, pentru ca asa te asiguri ca o sa eviti conflictele din birou. Dupa-amiaza se intampla ceva ce te face sa fii mai calm cu privire la proiectul pe care il ai in lucru.

Rac

O sa fii foarte agitat intreaga zi si o sa pari ca esti bagat in priza. Se anunta o intalnire importanta la birou si vrei sa iesi cat mai bine de aici. O sa pui pe tava cateva aspecte care te nemultumesc.

Leu

Va fi o zi plina de evenimente care mai de care mai solicitante. Cel mai bine ar fi ca seara sa mergi direct acasa si sa te odihnesti. Daca nu ai plecat inca in concediu, este o perioada buna sa te gandesti si la acest aspect.

Fecioara

Se apropie ziua unui prieten si esti in pana de idei in privinta cadoului. Nici cu banii nu stai prea bine, asa ca trebuie sa gasesti o solutie de compromis. Salvarea vine de la un coleg.

Balanta

Nu iti place sa pierzi vremea chiar daca ai cateva ore libere, asa ca lucrezi in avans. Dedicarea aceasta va fi recompensata de sefi. Se anunta cateva schimbari la birou.

Scorpion

Accepta invitatia unui prieten care iti spune sa il insotesti undeva. O sa intalnesti oameni minunati care iti vor deveni foarte apropiati, chiar intimi in cazul in care nu esti implicat intr-o relatie.

Sagetator

Ti se inapoiaza o suma pe care ti-o datora un prieten. Deja stii pe ce sa dai acesti bani: pe propriul rasfat. O sa iti cumperi ceva ce iti doreai de multa vreme.

Capricorn

Ai scapat de munca si de stres si vrei sa te relaxezi doua zile departe de orice ti-ar aminti de job. Profita de aceste momente pentru a merge intr-un loc in care vrei sa ajungi de multa vreme.

Varsator

Fugi unde vezi cu ochii daca cineva te roaga sa il insotesti undeva unde simti ca nu ar trebui sa mergi. Tocmai ai scapat de ceva stresant de la munca si nu are rost sa iti complici viata.

Citeste si Horoscopul lunii martie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#horoscop 3 martie, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic