Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 3 noiembrie 2015

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 07:05
4684 citiri
Horoscop: 3 noiembrie 2015
Foto: Ziare.com

Scorpion

Ziua incepe foarte bine la birou, dar volumul de munca va creste in fiecare ora. Ai o multime de lucruri de facut si nu vrei sa lasi nimic pentru maine.

Sagetator

Ai nevoie sa fii ajutat, dar nu vrei sa ceri nimanui nicio favoare. Un amic realizeaza imediat in ce situatie te afli si ia atitudine.

Capricorn

Primesti vesti bune pe plan personal, ca urmare a unei alegeri bune facute acum mai multa vreme. Bifezi inca o reusita pe lista ta.

Varsator

Renunti la ceva ce te facea sa te simti confortabil, dar o faci pentru ca un foarte bun prieten are mai multa nevoie de acest lucru.

Pesti

Acorzi mai multa importanta nevoilor psihologice decat celor fizice. Ai nevoie sa te inconjori de familie si de prieteni, pentru ca iti este dor de ei.

Berbec

De la o zi la alta aduni mai multe sarcini doar pentru ca nu ai invatat sa spui "nu" si accepti orice ti se cere. Astazi pui piciorul in prag si spui ceea ce simti.

Taur

Ai impresia ca numai tu ai dreptate si ca deciziile tale sunt cele mai bune, dar ceea ce se intampla astazi iti arata ca nu este mereu asa. Inveti o lectie importanta.

Gemeni

Se iveste o situatie care iti va solicita diplomatia si bunul simt. Nu spune tot ceea ce gandesti, pentru ca risti sa strici o relatie de amicitie. Lasa fiecare om sa ia deciziile privitoare la viata sa.

Rac

O sa fii destul de obosit la sfarsitul zilei, pentru ca pe parcurs o sa alergi destul de mult. A venit momentul sa treci la lucruri ce te fac sa te simti bine.

Leu

Nu te lasi influentat de nimeni si faci doar ceea ce consideri ca este bine pentru tine. De fiecare data, instinctul ti-a fost de ajutor.

Fecioara

Traversezi o perioada destul de linistita din punct de vedere profesional, ceea ce inseamna ca poti sa te concentrezi mai mult pe relatia sentimentala. Poti chiar sa te gandesti la urmatorul pas.

Balanta

Dupa cateva ore de negocieri si discutii aprinse totul o sa iasa asa cum ai vrut de la inceput si te simti un invingator.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 3 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic