Horoscop: 3 noiembrie

Joi, 03 Noiembrie 2016, ora 08:09
7224 citiri
Horoscop: 3 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Gandul iti sta doar la bani. Nu reusesti sa strangi destui ca sa cumperi ceva ce iti doresti de mult timp. O ruda iti face un cadou neasteptat asa ca diseara vei fi mutumit.

Sagetator

Nivelul de energie este foarte ridicat. Ai dispozitia necesara pentru a te ocupa si de proiectele care nu iti fac placere, iar pana la sfarsitul zilei o sa vezi cu alti ochi aceste sarcini.

Capricorn

Nu incerca sa fortezi pe cineva sa faca ceva ce iti place doar tie. Cel mai bine ar fi sa negociati pana ajungeti la un numitor comun. In mod sigur o sa eviti un conflict.

Varsator

Daca ai nevoie de sfaturi financiare, nu apela la prieteni care au mereu probleme cu banii. Cel mai bine ar fi sa apelezi la cineva specializat in acest domeniu.

Pesti

Lucrezi in echipa, iar rezultatul va fi peste asteptari. La inceput, o sa ai impresia ca esti lasat pe dinafara, dar la sfarsit o sa intelegi ca micile detalii fac diferenta.

Berbec

Alergi destul de mult prin oras si esti epuizat. Nu mai poti face fata galagiei de la birou. Ar fi o idee buna sa pleci mai devreme, pentru ca ai nevoie de odihna pentru a-ti incarca bateriile.

Taur

Vrei sa stai mai mult in compania celui drag si tragi cateva sfori, pentru ca lucrurile sa iasa exact asa cum iti doresti.

Gemeni

Ai probleme cu un aparat din casa - cel mai probabil, ceva electrocasnic. Chiar daca vrei sa dovedesti ca te pricepi la orice, nu ezita sa apelezi la un specialist. O sa economisesti si timp, si bani.

Rac

Nu te duce departe de casa, pentru ca urmeaza sa vina cineva in vizita si ar fi bine sa fii pe faza: aduce vesti bune.

Leu

Dimineata ai impresia ca este cea mai grea zi din ultimele saptamani si incerci sa gasesti solutii cat mai bune pentru problemele tale. Vestile bune vin la amiaza din partea unui colaborator.

Fecioara

Astazi te ocupi mai mult de casa. Ai lasat ceva neterminat de cateva zile si deja devine o urgenta. Ti-ar prinde bine o mana de ajutor din partea partenerului de viata.

Balanta

Scurtele vizite pe care le faci te vor ajuta sa intelegi mai bine comportamentul cuiva. Este vorba despre o persoana a carei atitudine vizavi de tine este cand pozitiva, cand negativa.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop 3 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic