Horoscop: 3 octombrie 2013

Joi, 03 Octombrie 2013, ora 07:19
2601 citiri
Horoscop: 3 octombrie 2013
Foto: Ziare.com

Balanta

Ai cateva idei noi in privinta a ceva ce tine de locul de munca. Te deranjeaza faptul ca unii colegi nu te incurajeaza atunci cand simti nevoia cu adevarat.

Scorpion

O zi fierbinte la birou. Se munceste la foc automat si nu o sa ai timp nici macar de pauza de masa. In privinta vietii sentimentale se anunta ceva inedit.

Sagetator

Ai facut un lucru special si ajungi un model pentru cei din jurul tau, mai ales pentru familie. Avand in vedere acest lucru, ai grija la ceea ce faci de acum inainte.

Capricorn

Lungesti foarte mult discutia cu o persoana si realizezi ca aproape nu ai facut nimic si mai e putin pana la sfarsitul programului. Ultimele ore vor fi epuizante.

Varsator

Iti arati disponibilitatea pentru a pune in practica ceea ce te-a rugat o ruda. O sa ajungi sa regreti, deoarece persoana respectiva nu stie cand sa se opreasca.

Pesti

Esti pus pe fapte mari astazi. Vrei sa duci la bun sfarsit toate sarcinile pe care le-ai pus pe ultimul plan pana acum. Impresionezi cu ambitia de care o sa dai dovada.

Berbec

Nu uita ca a gresi este omeneste si mai bine spui adevarul decat sa incerci sa scapi nutrind un plan diabolic. Altfel, sa nu te miri daca o sa intampini probleme.

Taur

Iti este foarte greu sa te concentrezi astazi, deoarece in jurul tau este mult prea multa galagie. Incearca sa te izolezi.

Gemeni

Iti amintesti pe ultima suta de metri ca astazi era termenul limita pentru raspunsul la o intrebare destul de importanta. Data viitoare noteaza pe ceva.

Rac

Te faci ca nu intelegi ce vrea cineva de la tine si iti vezi de treburile tale. In acest mod te asiguri ca finalizezi proiectele tale, insa trebuie sa te astepti si la cateva reprosuri.

Leu

Discuti cu multe persoane si puneti tara la cale pentru ceva ce urmeaza sa faceti in weekend. Sunt sanse mari sa plecati din oras.

Fecioara

Inainte sa programezi ceva pentru saptamana viitoare discuta cu partenerul de viata. Este posibil ca el sa vrea altceva.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop 3 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop 2013 , #horoscop zilnic