Horoscop : 3 octombrie

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 07:33
4815 citiri
Horoscop : 3 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Nu pierde timpul gandindu-te foarte mult la ceea ce ai de facut si asuma-ti riscuri. Altfel, mereu o sa fii considerat drept o persoana care nu este curajoasa si vrea sa aiba spatele asigurat de altcineva.

Scorpion

Astazi te conectezi cu natura. O sa te plimbi prin parc sau chiar pleci intr-o zona muntoasa si izolata. Ai nevoie sa petreci mai mult timp cu tine insuti/insati.

Sagetator

Cineva intelege ca ii esti util in echipa si vrea sa te convinga sa i te alaturi. Nu este vorba neaparat despre ceva profesional, ci mai mult personal.

Capricorn

Din punct de vedere personal, lucrurile merg din bine in mai bine. Vestile sunt cu adevarat importante si te gandesti chiar la un copil.

Varsator

Esti destul de agresiv. Nu ai dormit confortabil si lipsa odihnei iti afecteaza modul in care vorbesti cu cei din jur. Pentru a nu intra in diverse conflicte, cel mai bine ar fi sa iti iei liber cand simti ca nu mai poti continua.

Pesti

Descoperi un punct vulnerabil in ceea ce te priveste si vrei sa schimbi ceva pentru ca cei care nu te plac sa nu profite de acest detaliu.

Berbec

Ziua nu vine cu surprize. Ai planul facut inca de acum cateva saptamani si stii ce vei face in fiecare ora. Tocmai aceasta organizare exagerata o sa te ajute in cariera.

Taur

Castigi noi prieteni. Gestul pe care il vei face astazi va impresiona cateva persoane, care vor realiza ca esti mereu sincer si spui lucrurilor pe nume, indiferent de ceea ce comenteaza altii.

Gemeni

O sa fii mult prea agitat, deoarece ai acceptat sa participi la diverse evenimente sau actiuni si realizezi ca unele sunt prgramate la aceeasi ora. Solutia salvatoare vine din partea unui coleg.

Rac

Nu este recomandabil sa te chinui singur cu sarcinile de la job. Accepta ajutorul colegilor, chiar si al celor pe care ii cunosti de putina vreme.

Leu

Ceva te nemultumeste la aspectul tau. Un rid sau cateva kilograme in plus iti dau de furca. Vrei sa rezolvi problema imediat si iti indrepti atentia catre un stil de viata sanatos.

Fecioara

Vin vesti bune din punct de vedere profesional. Iti amintesti cam tarziu ca este ziua unui prieten si o sa alergi prin magazine dupa cadou.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 3 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic