Horoscop 3 septembrie 2012

Luni, 03 Septembrie 2012, ora 08:55
3206 citiri
Horoscop 3 septembrie 2012
Foto: Ziare.com

Fecioara

Ai nevoie de ajutorul prietenilor si al familiei pentru a te decide ce trebuie sa faci in continuare. Nu accepti sa fii pus pe locul doi astazi si le dai de veste inca de la prima ora. Seara o sa ai parte de cateva ore in care vei primi sfaturi.

Balanta

Dispui de o suma de bani pe care o poti cheltui dupa bunul plac. Nu iti sta gandul la economii sau investitii, asa ca iti indrepti atentia catre ceva de moment. Cel mai probabil o sa iti satisfaci un moft.

Scorpion

Ai programul foarte incarcat, asa ca nu pierde vremea. Ar fi cazul ca si pauzele de cafea sa le raresti pentru ca o sa fii nevoit sa ramai peste program. Pe la amiaza vei primi un telefon foarte important, asa ca tine mobilul pe langa tine.

Sagetator

Relatiile de la locul de munca sunt din ce in ce mai bune. Te uimeste si pe tine faptul ca te intelegi de minune cu colegii. Noua atitudine iti va garanta succesul si cu partenerii de afaceri.

Capricorn

Este posibil sa intampini probleme din cauza unui coleg ce vrea sa isi asume laudele proiectului tau. Fii atent la miscarile sale pentru a taia raul de la radacina.

Varsator

Te nemultumeste faptul ca cineva apropiat vine la tine doar cand are nevoie, iar atunci cand ii ceri o favoare spune ca este foarte ocupat. Astfel de prieteni nu iti fac bine, asa ca ai putea sa te gandesti serios la indepartarea sa.

Pesti

Rabdare. Rabdare. Rabdare. Asta trebuie sa fie atitudinea ta astazi. La birou esti intampinat de o veste nu prea buna, dar daca spui ceea ce crezi o sa ai probleme mari. Musca-ti limba si asteapta macar cateva ore pana sa spui ceea ce iti trece prin cap.

Berbec

Esti foarte preocupat de locul de munca si lasi relatiile cu prietenii pe locul doi. Ceea ce faci este bine pentru munca, insa risti sa nu fii prezent la un eveniment important pentru cei dragi.

Taur

Invata sa faci mai multe lucruri deodata pentru ca ii enervezi pe cei din jur atunci cand nu esti atent la ceea ce spun. Daca nu poti deloc, macar simuleaza interesul.

Gemeni

Esti foarte agitat. Nu ar strica sa iei o pauza ca sa iti tragi sufletul. Altfel, risti sa te aglomerezi si la un moment dat sa clachezi. Fara dar si poate ti-ar prinde bine o mana de ajutor.

Rac

Schimbarile de comportament din ultima vreme ti-au adus necazuri. Poate ar fi cazul sa te analizezi mai atent si sa vezi ce trebuie sa schimbi. Nu poti continua in acelasi ritm.

Leu

Ai cheltuit cam mult in ultimele zile. Trage linie aici pentru ca risti sa fii nevoit sa te imprumuti si nu o sa iti placa sa fii pus in aceasta situatie.

Horosco realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic