Horoscop: 30-31 martie 2013

Sambata, 30 Martie 2013, ora 08:49
2389 citiri
Horoscop: 30-31 martie 2013
Foto: Ziare.com

Berbec

Asteptai de ceva vreme acest weekend. Ai planuit o mica vacanta cu partenerul de viata si nu vrei sa lasi nimic sa va tulbure linistea. Nici macar la telefon nu vrei sa raspunzi.

Taur

Ai parte de o surpriza zilele acestea. Visai la asa ceva, insa nu indrazneai sa crezi ca s-ar putea intampla. Ramai fara cuvine in fata a ceea ce se intampla.

Gemeni

Incearca sa nu te certi cu nimeni. Esti destul de ocupat si nervos si orice persoana care te intrerupe este vazuta ca un agresor. Calmeaza-te inainte sa distrugi relatii importante.

Rac

A fost o saptamana grea si acum te gandesti doar la odihna, cel putin sambata. Ca sa te asiguri ca nu vei fi intrerupt din momentul de liniste, inchizi telefonul. Duminca o sa te certe cineva, insa nu iti pasa, pentru ca dupa mult timp, te simti si tu odihnit.

Leu

Sunt cateva lucruri de facut in acest weekend si spre binele tau ar fi sa nu pierzi deloc timpul cu activitati nesemnificative. Altfel, nu o termini tot ce ai de facut, inainte de inceputul saptamanii urmatoare.

Fecioara

Esti independent, insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa iei in calcul sfaturile unor prieteni dragi. Acestia iti vor binele, chiar daca ai impresia ca actioneaza impotriva ta.

Balanta

Doua zile linistite. Ai impus o limita in ceea ce priveste timpul tau liber si acum te bucuri de rezultatele a ceea ce ai realizat.

Scorpion

Esti un exemplu pentru o ruda mai tanara, asa ca incearca sa o inveti ceea ce stii tu sa faci mai bine. Daca nu se descurca, nu te supara. Da-i inca o sansa.

Sagetator

Esti autoritar cu cineva din familie. Nu a reusit sa faca ceva si lasi sa se vada cat de mult te-a deranjat asta. Duminica o sa fii ceva mai calm si o sa treci peste acest aspect neplacut.

Capricorn

Ai putea face cateva schimbari in casa. Te bucura schimbarea vremii si te apuci si de curatenia de primavara. Un prilej bun de a sta mai mult cu familia.

Varsator

Esti foarte agitat, stresat si te comporti precum un titirez. Ii obosesti pe cei din jur. Incearca sa te calmezi si sa faci fiecare lucru bine pentru a nu fi nevoit sa reiei totul. Duminica o sa fii mai relaxat.

Pesti

Aveai de gand sa faci ceva, insa nu ai dispozitia necesara si anulezi totul. Partenerul de viata o sa fie foarte dezamagit de aceasta decizie si va incerca sa faca altceva pentru a nu irosi timpul liber din weekend.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic martie 2013, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic